Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 19.04.2024, 02:17 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 4 » Вимога "УДАРу"
17:16
Вимога "УДАРу"
Принципова і головна вимога "УДАРу" для початку наступної сесії парламенту - запровадження сенсорної кнопки, щоб усі депутати голосували особисто. Про це заявив лідер фракції "УДАР" на погоджувальній раді керівників фракцій та комітетів Верховної Ради.

"Поки не буде вирішене питання особистого голосування нардепів, обговорювати будь-які інші питання немає сенсу. Необхідно підключити сенсорну кнопку в системі Рада-3. - Зазначив Віталій Кличко. - Голова Верховної Ради це може зробити своїм розпорядженням, щоб уже сьогодні протестувати систему і завтра парламент зміг працювати", - підкреслив лідер "УДАРу".

Кличко запропонував спікеру Рибаку ознайомитися з уже підготованим проектом такого розпорядження, щоб взяти його за основу і пришвидшити підписання. "Щоб завтра Верховна Рада працювала не порушуючи Конституцію, без концерту фортепіанної музики, голосування має бути тільки особистим. Наша позиція незмінна: Парламент або працюватиме законно, або не працюватиме взагалі", - сказав Віталій Кличко.

За матеріалами сайту www.klichko.org

Переглядів: 423 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: