Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 29.03.2024, 17:24 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 27 » Відбувся звіт депутата обласної ради Ворони П.В.
12:23
Відбувся звіт депутата обласної ради Ворони П.В.


У відповідності до ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про статус депутатів місцевих рад» депутат місцевої ради не рідше одного разу на рік повинен звітуватись перед своїми виборцями за депутатську роботу.

 23 березня після партійної конференції у одній з найбільших партійних організаціях партії «УДАР В.Кличка» на Полтавщині в Оржицькому районі відбувся звіт депутата Полтавської обласної ради, голови Полтавського «УДАРу В. Кличка» Петра Васильовича Ворони. Він уже втретє, починаючи з 2012 року представляє Оржицьку громаду у вищому представницькому органі влади Полтавщини.

У звіті депутат ознайомив виборців з трьома аспектами своєї роботи: робота в сесійному залі, робота в комісії та робота у виборчому окрузі.

За минулий рік депутат прийняв участь у всіх сесійних засіданнях сесій Полтавської обласної ради, де було розглянуто понад півтисячі найрізноманітніших питань соціально-економічного розвитку Полтавського краю. Активну участь депутат брав у обговореннях питань, що стосуються інфраструктури села (робота навчальних та медичних закладів), соціального захисту мешканців області, розвитку сільського господарства та проектної діяльності територіальних громад. З огляду на проблемність фінансової самостійності бюджетів територіальних громад, депутат допоміг кільком територіальним громадам Оржицького та Шишацького районів у написанні проектів для Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні та Конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області.

Варто наголосити, що Петро Васильович був автором й ініціатором обласної Програми конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області. Проект Савинцівської та Великоперевізької сільських рад отримали визнання та фінансування з районного та обласного бюджетів.

Депутат працює у комісії обласної ради з питань освіти, науки та культури. Приймав участь у обговоренні найважливіших питань фнкціонування освіти, освітніх інтернатних закладів, обговоренні програм обласної ради пов’язаних з історичиними подіями та видатними особистостями.

За рік депутатської діяльності, щомісяця (кожної останньої п’ятниці) депутат проводив виїзні прийоми виборців як в райцентрі Оржиця (центр виборчого округу) так і по селах району, щоб мешканці Оржиччини могли легше зустрітись з депутатом, не затрачаючи час і кошти для поїздки до райцентру. Всього було прийнято 123 особи з найрізноманітніших питань. Надано матеріальної допомоги особисто виборцям на суму 9 800 грн., надавалась допомога Савинційській громаді, громаді УПЦ КП смт. Оржиця, депутат постійно дарував книги шкільним та районній бібліотеці. Було видано книгу земляка – відомого поета В. Підпалого.

З повідомленням про депутатську діяльність протягом року депутат неодноразово виступав на радіо, в інших ЗМІ.

Депутат пообіцяв надалі тримати ще більший зв’язок зі своїми земляками й надавати їм по можливості ще більше уваги і допомоги, заручившись підтримкою депутатів з фракції «УДАР В. Кличка» у Верховній раді України.

Матеріали обласного сайту партії
Переглядів: 471 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: