Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Середа, 24.04.2024, 18:44 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 15 » УДАР залишається у залі парламенту і далі блокуватиме президію
16:56
УДАР залишається у залі парламенту і далі блокуватиме президію
Керівництво парламенту і фракцій Партії регіонів та комуністів роблять все, аби не домовлятися щодо ключової вимоги опозиції - забезпечення персонального голосування. Про це заявив журналістам у Верховній Раді лідер «УДАРу» Віталій Кличко.

«Нам сьогодні запропонували підписати меморандум, ухвалити розклад роботи парламенту на наступний тиждень, розглянути питання переходу депутатів з одних комітетів в інші. Тобто, все, що завгодно, аби тільки не розглядати і не домовлятися щодо головного питання -особистого голосування депутатів», - підкреслив Кличко.

«Навіщо підписувати якісь меморандуми і зобов'язання? Нас вже запевняли, що голосування будуть чесними. І що ми побачили під час роботи першої сесії парламенту? Тому ми сьогодні не віримо словам і папірцям, бо не хочемо наступати на ті самі граблі. Потрібні чіткі задекларовані правила, яких  усі дотримуватимуться. Потрібно забезпечити персональне голосування кожного депутата. Це питання для нас принципове. Ми вже стільки днів вистояли в сесійній залі і залишаємося блокувати президію далі. Поки не буде вирішена головна проблема парламентаризму в Україні - забезпечення персонального голосування і відповідальності кожного депутата за те, що він робить у Верховній Раді», - наголосив Віталій Кличко.

За матеріалами  сайту: klichko.org

Переглядів: 420 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: