Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Вівторок, 16.04.2024, 15:34 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Грудень » 16 » «УДАР» вшановує пам'ять учасників ліквідації аварії на ЧАЕС
11:45
«УДАР» вшановує пам'ять учасників ліквідації аварії на ЧАЕС




Партія «УДАР» вшановує пам’ять учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та вимагає від влади виконати обіцянки щодо забезпечення соціальних пільг чорнобильцям. По це йдеться у заяві партії «УДАР».


В «УДАРі» вважають ганебним невиконання державою своїх зобов’язань щодо соціального забезпечення ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. В партії наголошують, що поспіхом ухвалений Держбюджет на 2013 рік передбачає скорочення фінансування всіх програм чорнобильців.

«Прикінцеві положення документу дозволяють уряду в ручному режимі встановлювати розмір пільг та соціальних виплат для більшості категорій громадян залежно від фінансових можливостей бюджету. Це означає, що громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, ризикують не отримати взагалі або отримати в значно зменшеному розмірі пільги та соціальні виплати, які мають встановлюватись виключно законами», – йдеться в заяві «УДАРу».

В партії наголошують, що за умови зменшення колосальних державних витрат на утримання Януковича та його клерків, можна забезпечити успішне виконання не лише чорнобильських соціальних програми, а й тих, які стосуються інших категорій соціально незахищених громадян.
Переглядів: 412 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: