Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 19.04.2024, 22:52 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Грудень » 18 » «УДАР» вимагає поінформувати суспільство про те, що Янукович збирається підписати у Москві
10:37
«УДАР» вимагає поінформувати суспільство про те, що Янукович збирається підписати у Москві
Напередодні анонсованого на 18 грудня державного візиту Президента України до Російської Федерації,  українські високопосадовці активізувалися у своїй риториці та заявах щодо можливої співпраці у рамках Митного союзу. В партії «УДАР» вважають, що під час візиту Януковича до Москви існує серйозна небезпека підписання документів, які означатимуть фактичний початок процесу інтеграції Україні до Митного Союзу Білорусі, Казахстану та Росії.

Партія «УДАР» звертається до глави держави і заявляє про неприпустимість ухвалення будь-яких кулуарних рішень, які несуть загрозу політичній, економічній та енергетичній незалежності України.

В «УДАРі» вимагають ще до здійснення візиту Президента України до Москви поінформувати Верховну Раду та громадськість щодо переліку та змісту тих документів, які готують до підписання в Москві.

У партії вважають неприпустимим оформлення в ході візиту будь-яких домовленостей, попереднього обговорення яких не відбулося у Верховній Раді. Партія «УДАР» та її парламентська фракція докладуть усіх зусиль, щоб не допустити ухвалення парламентом рішень, які нестимуть загрозу національній безпеці та інтересам української держави.

«УДАР» закликає Президента та уряд не здійснювати будь-яких кроків, які можуть мати наслідком вступ України до Митного союзу Білорусі, Казахстану та Росії, – йдеться в заяві партії. – «УДАР» підтримує  розвиток рівноправних партнерських відносин з країнами-членами Митного Союзу, але статутні документи та практика функціонування цього об’єднання протирічать національним інтересам України і становлять загрозу її державному суверенітету».

«Україна, її народ раз і назавжди обрали європейський шлях розвитку держави і суспільства, пов'язаний у свідомості наших громадян з демократичними цінностями та високими стандартами життя. Саме тому всі відповідальні політичні сили України не повинні обмежуватися загальними деклараціями, а мусять зробити все можливе для послідовної реалізації євроінтеграційного курсу та протидіяти будь-яким «альтернативним» цьому вибору авантюрам, здатним розколоти нашу країну, – переконані в «УДАРі».

Партія «УДАР» закликає демократичні опозиційні сили, неурядові організації, всіх, кому небайдуже європейське майбутнє України, до об’єднання в боротьбі проти спроб змінити стратегічний напрямок розвитку нашої держави.

За матеріалами сайту klichko.org
Переглядів: 412 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: