Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 18.04.2024, 23:02 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Вересень » 13 » УДАР: Резолюція Європарламенту щодо неприпустимості економічного тиску означає, що Україні треба посилити підготовку до саміту у Вільнюсі
14:49
УДАР: Резолюція Європарламенту щодо неприпустимості економічного тиску означає, що Україні треба посилити підготовку до саміту у Вільнюсі
Резолюція Європарламенту щодо неприпустимості економічного тиску для перешкоджання ухваленню суверенних політичних рішень є важливим сигналом для всього українського суспільства, - вважають в партії "УДАР”.

"Ця резолюція, зокрема, означає, що треба посилити підготовку до саміту Україна-ЄС у Вільнюсі. І "УДАР" докладе всіх зусиль, щоб ця подія стала успішною”, - йдеться в заяві партії. Зокрема, парламентська фракція "УДАРу” підтримає всі законопроекти, що наближають Україну до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

В партії зазначили, що Європейський парламент ухвалив документ, в якому засудив "відкритий, тривожний і зростаючий тиск Росії, спрямований на те, щоб утримати від асоціації з ЄС" країни Східного партнерства.

"Ми переконані, що економічне співробітництво з Росією має будуватися на взаємовигідних засадах, а усі торговельні суперечки – вирішуватися в рамках СОТ”, - наголошують в "УДАРі”. - Партія "УДАР" послідовно виступає за курс України, спрямований на інтеграцію з Європою. Нещодавно ми приєдналися до Європейської народної партії на правах спостерігача, що посилить нашу роль і зробить ефективнішими зусилля у зближенні України з ЄС”, - йдеться в заяві партії "УДАР”.
Переглядів: 386 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: