Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Вівторок, 16.04.2024, 18:02 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 2 » УДАР: Режим Януковича треба зупинити, поки економіка України не опинилася в прірві
22:23
УДАР: Режим Януковича треба зупинити, поки економіка України не опинилася в прірві
 Режим Януковича необхідно зупинити, поки він остаточно не знищив економіку України, -  заявляють в партії «УДАР».

В партії нагадали, що за прогнозами Fitch девальвація гривні становитиме 8,5 грн. за долар в кінці 2013 р. та 9 грн. в 2014 р., інфляція в наступному році прискориться до 5%, а золотовалютні резерви НБУ зменшаться до 12,9 млрд. дол. «Впливове міжнародне рейтингове агентство фактично оголосило вирок недолугій економічній політиці нинішньої влади. Прогноз агентства демонструє, що безвідповідальна та непрофесійна діяльність режиму Януковича впевнено штовхає економіку України у прірву та ставить під загрозу економічну безпеку країни», - наголошують в «УДАРі».

В партії переконані, що наслідком безглуздих псевдореформ, якими так пишається нинішня влада, буде знецінення національної валюти, прискорення інфляції, зростання держборгу,  зменшення золотовалютних резервів. «Режим Януковича переконливо довів, що не здатен ефективно працювати, здійснювати системні реформи, які б сприяли зростанню економіки. Влада, яка шкодить країні, має піти", - йдеться  в заяві «УДАРу»

У партії зазначили, що ВВП України демонструє спад п'ятий квартал поспіль через ряд безвідповідальних та недолугих експериментів в сфері економічної політики, які впроваджує нинішня влада, ставлячи під загрозу економічну безпеку країни. Зокрема, на 2013 рік уряд прогнозував зростання ВВП на рівні 3,4%, а фактично всі 3 квартали 2013 р. відбувається падіння ВВП країни, яке за результатами третього кварталу прискорилось до 1,5%. Водночас, реальні темпи падіння виявились навіть вищими, ніж їх прогнозували вітчизняні та міжнародні експерти, які очікували зростання ВВП на рівні від 0% до 1%.

«Щоб зупинити падіння економіки, влада має припинити свій наступ на економічні права і свободи громадян та, замість проведення бездарних реформ, перейти нарешті до вирішення реальних проблем, які руйнують економіку: корупція в судах та контролюючих органах, податковий та адміністративний тиск, невиконання законів та порушення прав власності», - наголошують в «УДАРі».

Матеріали сайту klichko.org
Переглядів: 358 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: