Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 19.04.2024, 18:13 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 26 » УДАР не збирається брати участь у піар-заходах уряду Азарова і на завтрашнє засідання не піде
17:11
УДАР не збирається брати участь у піар-заходах уряду Азарова і на завтрашнє засідання не піде
Перш ніж презентувати будь-які програми і плани, уряд Миколи Азарова спершу має прозвітувати про зроблене, отримати громадський та експертний відгук щодо своєї попередньої діяльності, - заявляють в партії "УДАР”.

Уряд Азарова проігнорував неодноразові вимоги "УДАРу” та інших опозиційних сил, прийти у парламент та відзвітувати про зроблене, а точніше про незроблене. І тепер, на завтрашньому засіданні кабміну  урядовці збираються презентувати програму своєї подальшої діяльності, - зазначають в партії.

"Діяльність уряду Партії регіонів не відповідала жодним європейським стандартам – ні за своїм змістом, ні за формою, а тому немає жодних підстав сподіватися на зміну практики урядування саме зараз. Адже останні три роки у житті нашої країни це роки зовнішньополітичних провалів, стабільного погіршення рівня життя людей, розкладу судової та правоохоронної систем, час нахабного грабунку і утвердження політичної корупції як стилю управління державою”, - підкреслюють в "УДАРі”.

Державна програма активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, яку уряд вирішив презентувати, є  переважно переліком декларацій, а не планом конкретних дій.

Більше того, сам факт її розробки у такому вигляді свідчить, що уряд Азарова практично визнає, що обіцяні реформи були провалені і зараз потрібно починати мало не з нуля, - вважають в партії.

"Цей уряд звик діяти орієнтуючись лише на побажання Президента та олігархів. У такому режимі зробити щось справді корисне для людей неможливо. Ми вимагаємо від прем’єр-міністра прийти у парламент і прозвітувати про три роки роботи. Лише після відкритого громадського, а не кулуарного обговорення попередньої діяльності та відповідальності урядовців буде шанс вийти на вироблення реальної програми розвитку економіки в інтересах людей. Але нинішній уряд у такому форматі працювати не вміє і не хоче. Тому він заслуговує одного - відставки через провальні результати роботи”, - йдеться в заяві партії "УДАР”.

Матеріали сайту klichko.org
Переглядів: 412 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: