Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 28.03.2024, 15:49 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 18 » «УДАР» не ділить портфелі
13:52
«УДАР» не ділить портфелі

Кличко: «УДАР» сьогодні не ділить портфелі, а готується до виборів та захисту їх результату

Партія «УДАР» не займається передчасним поділом портфелів в майбутньому уряді, адже сконцентрована на тому, щоб демократичні сили перемогли на виборах представників влади,захистили результати виборів та створили демократичну більшість в новій ВР.

Про це заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко під час спілкування з журналістами на Буковині, де політик перебуває з робочим візитом.

«Сьогодні не час ділити портфелі. Спочатку ми маємо виграти вибори у Партії регіонів та сформувати демократичну більшість. І тільки після цього ми можемо говорити про наступні кроки», - сказав Кличко. Він зауважив, що партія «УДАР» має намір відправити уряд Азарова на політичну пенсію та в жодному випадку не створюватиме коаліцій з Партією регіонів та її сателітами в майбутній Верховній Раді.

Політик також наголосив, що в штабі «УДАРу» уважно ставляться до всіх пропозицій, які надходять від колег по опозиції. Він зауважив, що звернення ВО «Батьківщина» щодо утворення коаліції в новій ВР ще не бачив, оскільки знаходиться у передвиборчому турі регіонами України. «Сподіваюся, що найближчим часом зможу ознайомитися з цим документом», - сказав Кличко. Політик додав, що важливо не лише декларувати певні наміри і підписувати папери, але й дотримуватися задекларованого. «У нас є досвід того, коли підписувалися звернення, а дотримуватися їх не всі хотіли», - констатував лідер «УДАРу».

Переглядів: 483 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: