Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 29.03.2024, 12:32 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 17 » У Полтаві від влади вимагають припинити мордувати бюджетників
11:37
У Полтаві від влади вимагають припинити мордувати бюджетників

Таку вимогу висловили у Полтавському обласному штабі національного спротиву

Полтавський обласний штаб Національного спротиву оприлюднив заяву щодо тиску на бюджетників. Подаємо це звернення без купюр.

Ми, представники Полтавського обласного штабу Національного спротиву та Полтавського Євромайдану, звертаємося до голови Полтавської облдержадміністрації О.В. Удовіченка та міського голови Полтави О.Ф. Мамая із вимогою припинити знущання над працівниками бюджетної сфери, яких влада використовує для участі у так званих мітингах на підтримку курсу президента.

Не маючи реальної довіри і підтримки серед українців, Партія Регіонів використовує адміністративний ресурс, аби створити ілюзію того, що населення поділяє політику режиму, яка протягом майже чотирьох років зводилася до грабунку власного народу, а від 30 листопада 2013 року ще й ознаменувалася кривавим побоїщем мирних людей.

Під загрозою звільнення із роботи, полтавських освітян, лікарів, працівників галузі культури та інших бюджетних установ залучають для участі у «антимайданах». Абсолютна більшість із цих людей не має ані краплини бажання брати участь у акціях з відбілювання злочинного режиму і протиставлення європейським демократичним цінностям.

Крім того, представникам обласного штабу національного спротиву відомі непоодинокі факти використання службового транспорту та державних коштів для організації поїздок бюджетників, а також «проплачених» «тітушок» для участі в «антимайданах».

Ми вимагаємо від керівництва області і міста припинити здійснювати тиск на людей! Досить мордувати працівників бюджетної сфери, які і так, на відміну від організаторів «антимайданів», змушені працювати у непростих умовах і за копійчані зарплати. Майте нарешті повагу до людей!

Матеріали інтернет-видання «Полтавщина»
Переглядів: 425 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: