Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 20.04.2024, 14:42 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 20 » Тарас Кутовий: «Лише народ не допустить до влади клан Януковича»
00:34
Тарас Кутовий: «Лише народ не допустить до влади клан Януковича»

Зустрічаючись із громадою 151 виборчого округу, народний депутат України Тарас Кутовий розповідає людям про той пласт роботи, який йому за майже два роки роботи в парламенті вже вдалося виконати. Спілкуючись з людьми, відповідає на їхні найзлободенніші питання.
Ми записали основні тези, з якими звертається до своїх земляків кандидат:

«Моє депутатство припало на час боротьби й протистояння. Боротьби за право бути сином своєї землі, відповідальним за її долю та майбутнє. Протистояння ворогу, який тримає нас за шию уже понад триста літ. Побачивши нашу міць і волю до життя, Росія має намір розгорнути в нашій державі громадянську війну. Ми не дозволимо цього. Ми не допустимо, щоб сусіди, які вчора сиділи за одним столом, стріляли один - одному в груди.

Хтось кипить від того, що ми втратили Крим, втратили Донецьк та Луганськ, що перемир’я – це обман та підстава бійців. Земляки, ми дійсно разом з вами готові своєю кров’ю поливати ріллю, аби захистити свою землю. І ніхто не сумнівається в тому, що ми відвоюємо своє! Ми унікальна і непоборна нація. В нас вірять наші жінки, наші сестри, наші матері. Ми самі віримо в себе. Ми з руїн піднімемо армію. Сьогодні всі бронетанкові заводи та авторемзаводи України працюють в чотири зміни. Ми стали єдиним кулаком, єдиним серцем. Ми маємо мету і зобов’язані її досягти.

Гарячі голови, граючи на патріотизмі громадян, розмахуючи вилами кричать, що треба битися до останнього. Завойовують голоси виборців, голосно критикуючи рішення президента, сіючи паніку і пустослівно обіцяючи вирішити всі біди й проблеми за помахом чарівної палички. Заможна держава, громадянське суспільство – це результат не одного року безперервної роботи усіх нас без винятку.
З трибуни говорити про війну дуже легко, набагато легше,ніж матерям класти в землю своїх дітей.
Якщо хтось вагається, якщо сумнівається в правильності рішень діючого президента стосовно миру, йшов би одягати гумові чоботи, гумовий фартух і розвантажувати трупи порубаних на м’ясо бійців – молодих хлопців, які усі без винятку чиїсь діти. Ми здолаємо ворога розумом, реформуємо країну, перезавантажимо владу – Донбас і Крим попроситься додому самі!

Президентові потрібен сильний уряд – команда фахівців, які зможуть швидко втілити в життя його план розвитку держави. Порошенко розпустив парламент і дав вам шанс не пустити в депутатські крісла усіх тих, на чиїх руках кров майдану, хто грабував, обживався маєтками, лобіював у Верховній Раді закони злочинців та олігархів. Україна має розігнути спину і струсити з себе усю оту гидотну, ніби бліх. Президент, якого ви підтримали, й кому довірили долю країни, тепер довірив місію очищення країни вам. І від вашого вибору буде залежати, як ми будемо жити.

У нинішньому парламенті більше третини колишніх регіоналів. Чи будуть вони голосувати за ті закони, які нищитимуть стару систему, при якій можна легко й безкарно грабувати, вбивати, забирати у селян землю, дерибанити державу? Вони зубами будуть вигризати свої депутатські мандати, вони не здадуться. Хто сьогодні «Опозиційний блок»? – люди проти яких і вийшов майдан. Будьте уважними й не попадіться на гру слів. У ваших руках ваше майбутнє.

Я доклав зусиль, щоб зберегти й відродити важливі для мого округу осередки робочих місць та соціально-культурного життя. Продовжую стикаюся з безліччю побутових, економічних, соціальних, екологічних та інших питань – від ремонту дитсадка до полагодження даху на хаті одинокої пенсіонерки, від сприяння у будівництві церкви до оплати операції єдиної в сім’ї дитини. Я роблю все можливе, але не маю змоги вирішити всі без винятку проблеми, хоча допомагаю багато, роблю все, щоб ви усі стали жити краще, бо саме для того ви віддали за мене свої голоси, і я переконаний, що не підвів нікого з вас. Я покладаюся винятково на свідомого виборця, на думаючих, ідейних людей, на громадян, які знають і розуміють, чим насправді має займатися народний обранець.

З нами уже співпрацює Європа та Америка. Ми переймаємо досвід розвинених країн - сусідів у різних державних сферах. Але, ніхто не прийде інвестувати в наше майбутнє, доки тут іде війна. Бо жодна країна не хоче бути учасником третьої світової. Тому ми не маємо часу на плітки й балачки. Найперше завдання – мир в державі. Друге – це якнайшвидший розвиток країни. Реформи вже потрібно втілювати в життя. І потужна команда фахівців розпочне зміни в державі зі знищення передумов корупції. Адже лише так можна подолати це явище. Разом з вами ми уже переламала хребта злочинному клану Януковича. Не допустімо, щоб оті хрящі зрослися. Сьогодні наша команда потребує підтримки свідомого виборця. Попереду –життя, позаду - Кремль. Вибору в нас немає.»

Записала Олена Буряк

Переглядів: 403 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: