Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 19.04.2024, 14:43 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 17 » Тарас Кутовий - єдиний опозиційний кандидат
11:47
Тарас Кутовий - єдиний опозиційний кандидат

Тарас Кутовий - єдиний опозиційний кандидат


15 жовтня, з’їзд Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» зняв із виборів свого кандидата в народні депутати України Миколу Карнауха заради перемоги опозиційного кандидата від партії «УДАР» Тараса Кутового. Таким чином у 151-му виборчому окрузі залишився єдиний опозиційний кандидат.

Це важливий крок представників однієї опозиційної сили на користь іншої опозиційної. Він свідчить про те, що на вищому рівні політики готові побороти власні амбіції і поступитися місцем сильнішому конкуренту задля спільної перемоги. За результатами соціологічних досліджень саме Тарас Кутовий має найвищі рейтинги у 151-му окрузі. Об'єднати спільні зусилля та працювати на перемогу в єдиній команді – ось до чого це рішення має спонукати прихильників демократичних сил.

Найголовніше зараз – не допустити у Верховну Раду провладних кандидатів-маріонеток-самовисуванців та висуванців від Партії регіонів. Це розуміють в Об'єднаній опозиції й закликають тих, хто збирався проголосувати за Миколу Карнауха, віддати свої голоси на користь Тараса Кутового. Лише так

можна перемогти режим і привести до парламенту людину, віддану своїм принципам, не байдужу до долі України. Тарас Кутовий готовий узяти на себе відповідальність і представляти інтереси громади у Верховній Раді.

– Ми вже багато разів чули казку про «покращення» життя, нам розказують, що ми стали краще жити, у той час як кожен відчуває на собі протилежні результати правління Партії регіонів, – говорить Тарас Кутовий, єдиний опозиційний кандидат у народні депутати по 151-му виборчому округу. – Разом з тим провладні сили розуміють, що рівень довіри до них катастрофічно падає, закрема й через зухвалу брехню. Але по-іншому вони просто не вміють, тому вигадують нові історії й «просувають» у парламент під виглядом благодійників кандидатів-самовисуванців. Сьогодні важливо розуміти, що величезні кошти, які ті витрачають на пайки для виборців, а фактично займаються підкупом, дані «згори», провладними структурами. Це їхня плата за місце в парламенті. Але ми повинні зробити все, аби воно їм не дісталося. На Покрову «УДАР» зняв 26 кандидатів на користь Об'єднаної опозиції, наступного дня стільки ж учасників виборчих перегонів зняли на з'їзді Об'єднаної опозиції на користь «УДАРу». Це означає, що політичної конкуренції не повинно бути і між прихильниками Юлії Тимошенко та Віталія Кличка. Сьогодні я єдиний опозиційний кандидат, якого підтримали на найвищому політичному рівні. Тому закликаю до спільної дії симпатиків «Фронту Змін», «Батьківщини», «Народної самооборони» та інших сил Об'єднаної опозиції у день виборів віддати свій голос за мене.

Переглядів: 403 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: