Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 29.03.2024, 00:09 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 31 » Дякую за довіру
19:34
Дякую за довіру

 Дорогі земляки!
Щиро вдячний кожному з вас, хто прийшов 26 жовтня на виборчі дільниці і виконав свій громадянський обов'язок. Ці вибори - результат запеклої боротьби з режимом Януковича та зовнішньою агресією сусідньої держави. Але найголовніше, що ми вибороли зміни у собі: ми змінились і, об'єднавшись, подолаємо усі негаразди, які ускладнювали наше життя.
Особлива щира подяка кожному з 48 532 виборців на окрузі, які проголосували за мене, а також усім, хто підтримав «Блок Петра Порошенка». Це наша спільна перемога! Я вдячний за високу довіру представляти ваші інтереси у найвищому законодавчому органі - Верховній Раді. Я і надалі буду створювати закони, які приносять позитивні зміни, відстоювати інтереси округу, працювати на благо громади і втілювати все те, що поставив собі за мету ще в 2012, за що боровся на Майдані і що робив і продовжую робити, не відступаючи від поставлених завдань ні на крок.
Правління колишнього злочинного режиму, Революція Гідності і війна з Росією не сприяли стабільній роботі парламенту. Однак у найтяжчі часи ми об'єднались і перемогли, відстояли нашу державність і громадянську гідність. Настав час системної та ефективної роботи в оновленому парламенті над докорінними змінами, яких Україна потребує від здобуття Незалежності.
Попереду на нас чекає спільна праця над впровадженням європейських стандартів на Батьківщині, за яку найкращі сини віддали своє життя і здоров'я. Час жити достойно і забезпечено, впевнено дивитися у завтрашній день. Ми неодмінно все подолаємо: війна закінчиться і запанує мир, економічні та політичні потрясіння стануть сторінкою в історії, а не тривожною реальністю, а імена усіх Героїв, які полягли за наше щасливе майбутнє, ніколи не будуть забуті!
Дякую кожному, хто своїм вибором творить нову Українську державу. Я твердо переконаний: об'єднавшись, спільними зусиллями ми збудуємо ту Україну, про яку століттями мріяли наші прадіди і за яку сьогодні воюють наші віддані захисники!

Слава Україні!


З глибокою повагою щиро ваш    Тарас Кутовий.

 

Переглядів: 376 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: