Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 28.03.2024, 13:39 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 18 » Т.Кутовий є єдиним опозиційним кандидатом у 151 виборчому окрузі
13:01
Т.Кутовий є єдиним опозиційним кандидатом у 151 виборчому окрузі
     У 2009 році кандидатом у Президенти України від «Батьківщини» була Юлія Тимошенко. За неї проголосувала більшість жителів Чорнухинщини. Разом зі своїми союзниками («Народна Самооборона», «Реформи і порядок», «Народний Рух України», «Фронт Змін», «Громадянська позиція», «За Україну!»,Європейська партія України, Партія захисників Вітчизни) було створено «Об’єднану опозицію».
      «Батьківщина» приєдналася до позиції партії «УДАР» щодо визначення єдиних кандидатів у мажоритарних округах, а також їх перспектив об’єднати голоси виборців і перемогти представників Партії регіонів та її сателітів.
   Перший крок назустріч зробив «УДАР»,прийнявши рішення зняти за підсумками незалежних соцдосліджень і оцінки підтримки кандидатів громадянами 32 мажоритарних кандидатів (з них 26- у округах на користь кандидатів від Об’єднаної опозиції).
  15 вересня Об‘єднана опозиція «Батьківщина» на з’їзді ухвалила рішення про зняття 26 кандидатів у народні депутати на користь партії «УДАР». Тож Микола Карнаух зняв свою кандидатуру на користь Тараса Кутового. Відтепер Т.Кутовий є єдиним опозиційним кандидатом у 151 виборчому окрузі.

Т.Зрібняк

Переглядів: 476 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: