Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Вівторок, 16.04.2024, 12:06 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Травень » 23 » Світ стежить за політиками: чи зможуть вони об'єднатися, як це було на Майдані? Дорогі земляки!
10:54
Світ стежить за політиками: чи зможуть вони об'єднатися, як це було на Майдані? Дорогі земляки!

Події минулої зими вкотре підтвердили, що українці — єдиний і сильний народ. Завдяки згуртованості Майдану людям вдалося усунути Януковича, який ганебно втік. Нас підтримала світова спільнота у прагненні до свободи і верховенства права, у бажанні жити чесно і по-єропейськи.

Сьогодні Україна знову у фокусі міжнародної уваги: лідери всього світу пильно стежать за нами напередодні президентських виборів. Чи зможуть політики демократичного табору проявити таку саму єдність, як і громада, що вийшла боротися за свої права — ось питання, на яке вони хочуть отримати відповідь менш ніж за тиждень.
Виклики, які нині постали перед Україною вимагають невідкладних рішень вольової і сильної людини, яка готова взяти на себе відповідальність за долі мільйонів людей, які не бажаючи того, стали об'єктами російської агресії. Зробити рішучі кроки для того, щоб держава якомога швидше вийшла із кризової ситуації і почала розвиватися відповідно до тих стандартів, до яких кожен з нас прагне. Яка була б здатна побороти зовнішню загрозу, а найголовніше — внутрішніх ворогів, розгул сепаратизму всередині країни.
Протидіяти цьому можна у єдиний спосіб — згуртувавшись. Роздробленість і непорозуміння всередині суспільства працюють на руку Кремлю і є вкрай небезпечними. Саме тому першочергова потреба, яку диктує час, провести вибори в один тур і отримати легітимно обраного Президента, якого підтримує більшість українців, вже до кінця травня. Я переконаний, Главою держави та Верховним Головнокомандувачем має стати людина, яку вже зараз підтримує більшість українців і яка має реальний покроковий план розвитку країни. На мою думку, таким лідером є Петро Порошенко.
Треба усвідомлювати і той факт, що з-а другий тур виборів ми можемо заплатити надто високу ціну, аж до втрати суверенітету держави. Саме тому кожен голос вирішальний. Саме тому не можна ігнорувати волевиявлення наступної неділі. З тієї ж причини слід відкласти свої симпатії до інших політиків на парламентські вибори, які, напевно, відбудуться восени.
“Джерелом влади є народ”, говорить Конституція України, і саме вибори є виявом прямої народної влади. Тому я прошу вас, усвідомити відповідальність, яка покладена у цей складний час на кожного дорослого громадянина, прийти 25 травня на виборчі дільниці і віддати свій голос за Петра Олексійовича Порошенка.
 
З повагою до кожного з вас,
народний депутат України Тарас Кутовий

Переглядів: 435 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: