Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Вівторок, 19.03.2024, 14:08 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Липень » 11 » Чорнухинці другий рік поспіль стають учасниками "Школи успіху" братів Кличків
00:05
Чорнухинці другий рік поспіль стають учасниками "Школи успіху" братів Кличків

Чорнушанка Дарина Яковенко в 2013 році стала учасницею третього сезону "Школи успіху". (На фото Дарина поряд з Віталієм і Володимиром Кличками).

 

До цього, про даний проект в районі було невідомо, і чорнухинці участі у ньому не брали.

Про це розповіла газета "Події та коментарі"

Новини Чорнухинщини. Проект" Школа успіху"


Відпочивати та навчатись у «Школі успіху» братів Кличків поїхала до міста Бучі неподалік Києва 13-річна Дарина Яковенко з селища Чорнухи.

Таке право вона виборола, пройшовши два етапи конкурсного відбору.

– Торік восени я була на передвиборчій зустрічі з Віталієм Кличком та Тарасом Кутовим, що відбувалась у Лохвиці, і через охоронців передала лідеру «УДАРу» листа. У ньому я просто розповіла про себе – про свої здібності, захоплення, мрії. У конверт поклала і кілька фото. Одразу ж після того до мене зателефонували і запросили взяти участь у відборі до «Школи успіху», – розповідає Дарина.

На сайті проекту дівчина заповнила анкету, в якій розповіла про свої таланти та хобі, надала відповідні матеріали. Потім пройшла усну співбесіду з організаторами проекту по телефону, як і решта 300 учасників, що пройшли до другого етапу. У результаті дівчина потрапила до числа 130 школярів з України та 20 – з Казахстану і США, які навчатимуться у цій школі.

«Школа успіху» – це безкоштовний літній освітній проект для дітей 12-14 років, який заснував Фонд братів Кличків у 2011 році. Він має на меті формувати майбутніх лідерів та успішних особистостей. Цього літа школа проходитиме із 12 по 26 липня. На учасників проекту чекають тренінги та майстер-класи відомих людей. Діти ходитимуть у походи та практикуватимуться в обраному напрямі. Загалом їх – десять – кулінарія, музика та гра на інструментах, мистецтво танцю, фото та композиція, журналістика та комунікації, інформаційні технології та ігри, природа та екологія тощо. Дарина обрала для себе «мистецтво театру та кіно».

Дівчина перейшла до 8 класу Чорнухинської загальноосвітньої школи. Добре навчається, опановує гру на гітарі, піаніно та бандурі, любить співати й танцювати, писати музику й вірші, часто виступає на святкових заходах та отримує призові місця в різноманітних конкурсах. Мріє стати стоматологом, як її дідусь, і надалі розвивати свої творчі здібності.

Консультаційну допомогу Дарині надала Чорнухинська районна організація партії "УДАР",  яку очолює Бибик В.П.

Окрім чорнушанки, з Полтавщини навчання в «Школі успіху» цього літа пройдуть ще четверо школярів – із села Яреськи Шишацького та Велика Павлівка Зіньківського районів, міст Лубни та Кременчук.

За матеріалами газети "Події та Коментарі" ( автор - Валентина ІЩЕНКО )

та районна газета "Нова праця".

Весною 2014 року ми провели гучну рекламу даного конкурсу, зокрема Дарина виступила на районному радіомовленні і в газеті "Нова праця", поділилась масою вражень на шкільній лінійці, розміщували матеріали на сайті районної організації, розклеювали плакати та інше.

        В результаті - учасником школи "Школи успіху" 2014 року став учень Чорнухинської школи Мокієнко Максим (на фото), який 12 липня вирушає до Бучі на два тижні. Матеріал про це з'явиться в найближчому номері газети "Події та коментарі".

        Потрібно зазначити, що у минулому році з Полтавщини в "Школі успіху" прийняли участь п'ять учнів, мабуть і цього року не більше, а чорнухинці другий рік поспіль стають учасниками даного благодійного проекту братів Кличків.

 

Переглядів: 507 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: