Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 28.03.2024, 13:59 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 18 » Сергій Каплін:Референдум
09:50
Сергій Каплін:Референдум
Партія УДАР (Заметки) oт 17 апреля 2013 г.

Влада готує референдум. Це факт. Піарники ПР розганяють по ЗМІ меседж про його гостру необхідність. ЦВК, зльоту, приймає необхідні документи аби забезпечити його проведення. Щодня, більшість провокує опозицію блокувати трибуну: ігнорує призначення виборів у столиці, проводить незаконні засідання Ради поза місцем прописки парламенту.

Референдум - єдиний спосіб утриматися ПР та президенту при владі. Перемога на чесних виборах для них - неможлива. Ламаючи через коліно Конституцію, виборця та здоровий глузд, більшість намагається перформатувати політичну систему у державі. Іх мрія: замість Ради яка обирається народом - Рада, яка призначається президентом. Точніше, дві палати Ради. Одна - клон президенськоі вертикалі, інша - на основі сфальшованого висування, псевдоголосування на мажоритарних округах, голосування за кандидатів яких буде просіювати прокуратура: одних у Раду, інших - у тюрму.

Додатково, вибори президента в один тур. За лічені місяці буде розгорнуто кілька псевдоопозиційних фронтів. Через захоплені владою телеканали та інші ЗМІ, через брехню та підстави, сфальшовані кримінальні справи та переслідування, - буде знищено рейтинги усіх опозиційних лідерів. У опозиціі відберуть усі інформаційні майданчики, можливість формувати та захищати свою позицію у парламенті.

Наступний крок - захоплення вулиці. Влада вже вдавалася до створення підконтрольних псевдогромадських рад, вносила розбрат між організаторами маштабних акцій протесту. Влада гарно освоіла техніку вуличноі політичноі корупціі.

А ще з"явиться низка фейкових опозиційних лідерів які гризтимуть, як щури, національний опозиційний фундамент, роблячи у ньому нори та знищуючи його взагалі, розколюючи суспільство. Ми побачимо неймовірні ідеі: від новоі "чисто донбаськоі" опозиціі до псевдокомітетів контролю над лідерами опозиціі і іх фейкових ватажків - прихованих білоблакитних польових командирів.

Однак найнебезпечнішим є інша віха "діалогу влади з народом" - це спроба президента організувати рефрендинг з виборцем. Янукович прагне перекредитуватися. Перекредитуватися, бо кредит довіри вичерпано назавжди: злочинна пенсійна реформа, вбивчий податковий кодекс, закриті школи та лікарні, дороги, бідність і безробіття, знівечена Конституція та інші закони. А ще корупція, олігархія і так далі...

Тепер влада, прикриваючись зменшенням кількості депутатів Ради, відміною недоторканості якоі вже давано немає, іншими політичними солодощами та казками, намагається подружитися з виборцем. Що це? Правильно, безкоштовний сир у мишеловці.

Однак, у мене є інший сценарій для цієі нахабноі оборудки. Через те, що автори та режисери цієі злочинноі схеми недооцінюють простого украінця, вони самі попадуть до власноі пастки, бо опозиція зможе донести до людей суть цього злочину - довічне правління ПР і іх президента.

Тоді народ повстане по-справжньому. І ніякі кайдани у вигляді захоплення владою ЗМІ, зручний виборчий закон для ПР, ніякі війська та прокуратура не зупинить украінця. Тоді не депутати, а народ заблокує трибуну, АП, Кабмін, народ у якого коротка розмова з режимом - суд, вирок, вигнання з Украіни як мінімум, а максимум... Максимум уявити і спрогнозувати неможливо.
Переглядів: 471 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: