Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Вівторок, 23.04.2024, 18:34 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Лютий » 21 » Рада Полтавської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ разом з депутатською фракцією у обласній раді провели спільне засідання і прийняли за
16:10
Рада Полтавської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ разом з депутатською фракцією у обласній раді провели спільне засідання і прийняли за
Текст повністю подаємо нижче:

"Обговоривши події в Києві свідками яких ми стали, заявляємо:

Центральна влада безвідповідально затягла час для мирного вирішення громадянського конфлікту і не забезпечила правопорядок в країні.

Категорично відмежовуємося від тих дій чи бездіяльності посадовців, що призвели до кровопролиття та гибелі людей.

Висловлюємо щирі співчуття всім постраждалим та горю тих, хто втратив рідних і близьких під час силових зіткнень в Україні.

Вимагаємо:

- терміново прийняти політико-правове рішення для повернення до Конституції 2004 року;

- проведення дострокових президентських та парламентських виборів

- негайного формування Уряду народної довіри, який виведе державу з глибокої суспільної та економічної кризи

МИ усвідомлюємо, що країна стоїть на грані громадянської війни і хаосу.

У разі невиконання наших вимог, вважаємо неприпустимим для нас та членів нашої партійної організації залишатися в рядах ПАРТІЇ РЕГІОНІВ”.

Дуже "зворушливо" і "патріотично", але згадаємо іншу заяву ПР зроблену в кінці січня:

ПАРТІЯ РЕГІОНІВ звертається до всіх, кому дорога Україна
Події останніх днів і минулої ночі в країні підтвердили повну неспроможність опозиційних лідерів контролювати дії мітингувальників у столиці України. У ніч на п'ятницю бойовики з майдану увірвалися в будівлю Міністерства аграрної політики в Києві. Ситуація загострилася по всій країні, особливо в західних регіонах. У ряді українських міст - Тернополі, Львові, Рівному, Івано-Франківську та Хмельницькому - екстремістами захоплені будівлі обласних державних адміністрацій. Спроби взяти штурмом ОДА також були зроблені в Житомирі, Черкасах, Полтаві, Чернівцях, Сумах. Стає цілком зрозуміло: низка захоплень адміністративних будівель, прагнення паралізувати роботу виконавчої влади на місцях і бандитизм на вулицях українських міст свідчить про одне – дії опозиційних лідерів і їхніх зарубіжних спонсорів спрямовані на те, щоб розколоти Україну. У цій ситуації Президент України, Уряд, представники влади на місцях роблять усе, щоб не допустити громадянського протистояння. Тільки діалог і пошук компромісу зможе зберегти цілісність нашої держави та нормалізувати життя в країні. Співгромадяни, звертаємося до всіх, кому дорога Україна, - ЗУПИНІТЬСЯ! Незалежно від ваших політичних поглядів і переконань, задумайтеся, до чого сьогодні вас закликають опозиційні лідери. Посіяти ворожнечу і ненависть між людьми?! До фізичної розправи над неугодними, над тими, хто сповідує іншу точку зору і дотримується інших політичних поглядів?! Не йдіть на поводу в екстремістів, не підтримуйте радикально налаштованих підбурювачів! Тільки здоровий глузд, виконання і дотримання законів кожною людиною дозволить зберегти наші сім'ї, зберегти нашу державу. ПАРТІЯ РЕГІОНІВ, будучи відповідальною політичною силою, лави якої сьогодні налічують більше мільйона чоловік, заявляє з усією відповідальністю: ми не допустимо розколу України і повалення законно обраної державної влади!

Небачачи перспектив свого подальшого панування в районі та області влада  всіма силами намагається втримати свої позиції.

В заяві говориться "Центральна влада безвідповідально затягла час для мирного вирішення громадянського конфлікту і не забезпечила правопорядок в країні", а якже місцева та обласна влада,-виявляється "вона з народом". Але  згадаємо проплачені ПР автобуси з Чорнух на антимайдан в Київ та Полтаву, згадаємо засідання районної ради, де розглядалось питання про ставлення  влади до "майданівських" подій, погрози представників районної влади місцевим громадським активістам та людям, що відмовлялись їхати на антимайдан, згадаємо вимушену відпустку "за власний рахунок" вчителів та лікарів, після якої працівники Чорнухинської  райдержадміністрації  отримали  премію 520 тис. гривень та ще багато-багато чого.

А тепер виявляється всі вони з народом. Це лицемірство.

Тож, якщо ми очемо змін  перш за все потрібно змінити владу, на всіх її рівнях.

Громадяни  будьте розсудливими, ворога переможено, але не знищено і він зробить все для того, щоб відновити свої позиції, а завадити цьому можемо тільки ми.

Пам'ятайте-Народ має таку владу на яку він заслуговує.

Слава УкраЇні !!!

Переглядів: 441 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: