Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 20.04.2024, 06:57 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Серпень » 26 » Привітання лідера УДАРу з Днем Незалежності
12:27
Привітання лідера УДАРу з Днем Незалежності

  Дорогі співвітчизники! Щиро вітаю вас із національним святом українського народу!

 
  Річниця Незалежності України – свято патріотизму, свободи та гордості за свою Вітчизну.

 
  Історія Української держави  свідчить, що багатовікова боротьба за незалежність загартувала дух громадян, і саме мрії про самостійність та соборність згуртували українців навколо спільної мети.

 
  Сьогодні завдання кожного громадянина України полягає у тому, щоб наповнити незалежність нашої держави справжнім змістом, докласти максимум зусиль для розбудови нової, процвітаючої європейської країни.

 
  Ми зробимо Україну державою, в якій поважають свободи та права  кожного громадянина, де верховенствують право та закон, а головною цінністю є людина .

 
  Кожен з нас повинен працювати над майбутнім України, працювати над тим, щоб наша  країна асоціювалася в світі лише з добробутом та процвітанням, а українці були впевнені у завтрашньому дні.

 
 День Незалежності – привід відчути гордість та силу для нових звершень і перемоги у боротьбі за демократичну і процвітаючу Україну.

 
Ваш Віталій Кличко
Тарас Кутовий віддав свої оздоровчі кошти хворим дітям округу

Депутатські кошти підуть на лікування дев’ятьох мешканців 151-го виборчого округу.
Народний депутат України Тарас Кутовий перерахував належні йому гроші на лікування людей зі свого округу. Аналогічні рішення передати оздоровчі виплати тим, хто цього потребує найбільше прийняли всі представники фракції «УДАР» у Верховній Раді.
– Під час візитів на округ до мене неодноразово зверталися батьки з проханням допомогти їхнім хворим дітям. Більшість із них пройшли важкий і тривалий шлях до одужання, вичерпали всі наявні ресурси, і сьогодні їм уже не вистачає коштів на продовження лікування чи відновлювальну терапію, – розповідає народний депутат України Тарас Кутовий. – Я відмовився від оздоровчих грошей на користь мешканців свого округу. У заяві я вказав дев’ять рахунків, на які бухгалтерія Верховної Ради рівними частинами направить кошти. Щиро сподіваюся, що фінансова підтримка з мого боку допоможе хворим одужати.
Так, грошова допомога надійде хлопцеві з Біленченківки Гадяцького району. Колективне звернення з цього села за підписом близько 300 громадян наді­йшло на адресу Тараса Кутового. У листі люди розповіли, що юнак жив разом з мамою, яка незадовго до його хвороби перенесла онко­операцію. Біда сама не ходить: хлопець переніс на ногах застуду, яка дала ускладнення. Юнака паралізувало, він понад місяць пролежав на лікарняному ліжку, не маючи змоги поворухнути навіть пальцем. Після тривалого лікування стан здоров’я поліпшився, але лікарі кажуть, що йому треба вчитися ходити заново. І кошти, які передав народний депутат, допоможуть хлопцеві наблизити одужання.
Є в списку й двомісячне немовля, якому зробили складну операцію на голові, тепер потрібні гроші для подальшого лікування. Батьки 4-річного хлопчика Антона після отримання допомоги зможуть відвезти його на операцію. А дівчинка Таня, яка має діагноз ДЦП, завдяки фінансовій підтримці Тараса зможе пройти реабілітаційний курс.
– На жаль, я не можу самотужки допомогти всім, як би того не хотів. Однак запевняю, що у найближчі чотири роки всі свої оздоровчі кошти перераховуватиму на потреби хворих людей свого округу, передусім на лікування дітей, – наголосив Тарас Кутовий і додав: – Хотілося б, щоб приклад «ударівців» став стимулом для колег з інших партій вчинити так само зі своїми оздоровчими грішми. І найголовніше, чого я зичу землякам: щоб недуги взагалі обходили їх стороною.
 
Ваш Віталій Кличко
Переглядів: 435 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: