Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 20.04.2024, 08:52 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 26 » Прийдіть на вибори і здобудьте свою перемогу!
11:38
Прийдіть на вибори і здобудьте свою перемогу!
Тарас КУТОВИЙ:
"Прийдіть на вибори і здобудьте свою перемогу!"



Шановні земляки! Вибори – це дуже складна справа, тому в непідготовлених уже здають нерви, і вони панікують. Сьогодні моя головна опонентка Людмила Овчаренко зі своєю командою явно втрачає вектор подальшого руху і йде на ганебні дії.

Нинішня ситуація нагадує мені гру маленьких дітей, які закривають оченята ручками й думають, що їх ніхто не бачить. Влада так само робить. Їй здається, що люди сліпі й нічого не розуміють. Мабуть, тільки політично байдужий або зомбований не знає, що Овчаренко – це проект «регіоналів», у якому задіяні обласний адмінресурс та силовики.

Та я сьогодні хотів би говорити про позитивне, хоча нас і намагаються спровокувати на негативні дії. Я сьогодні – один із найрейтинговіших кандидатів в Україні. Ваша підтримка – найвища, найвищий і щабель довіри до мене. Одне з найбільших нинішніх досягнень – об’єднання опозиційних сил у 151-му виборчому окрузі, який включає Гребінківський, Лохвицький, Гадяцький, Чорнухинський, Пирятинський райони та частину Лубенщини. Майже 150 тисяч виборців голосуватимуть за єдиного опозиційного кандидата. Я хотів би потиснути руку представнику об’єднаної опозиції Миколі Карнауху, кандидатуру якого було знято з передвиборчих перегонів, – за те, що він зробив для земляків і для України, побажати йому успіхів у майбутньому. Приємно, що партії «Свобода», «УДАР» і Об’єднана опозиція ВО «Батьківщина» не повторюють помилок, які вони робили до цього, а гуртуються
навколо спільної ідеї. Основними завданнями опозиційних сил у майбутньому парламенті стануть усунення діючої влади, чинного президента і припинення їхнього знущання над українським народом.

Ми прагнемо скасувати ганебний закон про мови, який робить, за словами деяких можновладців, українську мову «ненужной». Ми хочемо припинити закриття медичних і освітніх закладів на селі, ліквідувати ганебні побори з приводу узаконення спадщини, адже з простих людей здирають тисячі гривень, щоб ті могли переоформити землю або хату. Ми повинні зупинити розпродаж української землі. Вона має залишитися в українського народу. Ніхто не вправі в нинішніх економічних умовах, що склалися в Україні та світі, дозволяти продаж землі. Це її пряме викрадання в народу!

Ми добре розуміємо й те, що економіку треба повернути обличчям до села. Нині основні бюджетоутворюючі ресурси заробляються в сільській місцевості, а витрачаються в центральних бюджетах. В Україні за два-три роки стають мільярдерами, в результаті голосувань за розподіл коштів одним помахом руки певних осіб від Партії регіонів. Ми хочемо це зупинити, щоб повернути в село зароблені селянською працею гроші, щоб обличчя людей знову посвітлішали, а в їхніх очах з’явилася надія на майбутнє.

Ми захищатимемо у Верховній Раді Ваші конституційні права. І не дамо олігархам від агросектору розкрадати українське село. Вони нестимуть відповідальність за свої дії, ми змусимо їх створити робочі місця для селян, щоб села не вимирали, не перетворювалися на хутори. А саме на занепад спрямовані нинішня соціально-економічна політика й територіально-адміністративна реформа, яку хочуть впровадити.

Понад 30 відсотків українського газу видобувається в нашому окрузі! У той же час Полтавщина посідає перше місце в державі за онкозахворюваннями, потерпає від екологічних проблем, пов’язаних із видобутком газу. Ви ж самі бачите, як палають нічні заграви над Лохвицьким районом, коли спалюють шкідливі відходи виробництва. Тому будемо вимагати, щоб населені пункти, які потерпають від такого бізнесу, мали за це відповідну компенсацію – насамперед безкоштовний газ. Ми повернемо справедливість!

Франклін Рузвельт колись сказав, що єдина річ, якої варто боятися, – це сам страх. Його двічі переобирали президентом США, він став одним із найвизначніших політиків в історії країни. У нас немає відчуття страху, у нас є сила, знання і натхнення. Ми змінимо цю державу!

Ми знаємо, що партія влади хоче, щоб усі, хто йде від опозиції, були «голими й босими», щоб могли продаватися за дві копійки. Ми не такі. У нас є досягнення, є історія перемог, і ми ці перемоги транформуємо у Ваші перемоги в наступному парламенті.

Я дуже прошу не зневіритися, прийти на вибори, проголосувати, отримати свою особисту перемогу, тому що Україні потрібні зміни, нові здобутки. Нам потрібен новий парламент, якісно інше ставлення влади до людей. Нам потрібен уряд і президент, яких підтримуватиме народ. Нам треба повернути виплати дітям війни і пільги всім, кому держава їх обіцяла. Тому прийдіть на вибори, віддайте свій голос, не продавайте його за пайки, бо пайки – це те, що забрали у Вас. Візьміть той пайок однією рукою, а другою скрутіть дулю в кишені й проголосуйте так, як підказують розум і душа.

У нас із Вами попереду ще багато зустрічей, чимало роботи. Усі ті пропозиції, які Ви вивсловлювали на зустрічах зі мною, у листах до мене, усі ті надії, які Ви покладаєте на мене як на кандидата в народні депутати, матимуть відгук у майбутньому парламенті і результати в окрузі.

«УДАР» – глибоко опозиційна партія, а я – глибоко опозиційний кандидат. У нас не буде жодних коаліцій з Партією регіонів. Ми здобудемо перемогу для всіх людей, які люблять Україну і вірять у її майбутнє.

У день виборів усі ми отримаємо по два бюлетені. В одному буде список партій, які йдуть у парламент. У другому фізична особа – кандидат у народні депутати, ім’я якого Ви знайдете в списку. На щастя, у ньому є тільки один Тарас Кутовий – вони не ввели ще п’ятьох моїх однофамільців, як це роблять в інших округах, щоб заплутати виборців. Прошу Вас віддати свій голос за мене, я Вас не підведу!

Не бійтеся залякувань. Коли знімають копії Ваших паспортів, роздають пайки, то Вам кажуть, що прокон-тролюють, за кого Ви голосуєте. Ніхто й ніколи не зможе перевірити Вашого волевиявлення. Відеокамери, встановлені на дільницях, знімають тільки урну, у яку Ви вкидаєте свій бюлетень. А в кабінці, де ставите «пташечку» за того чи іншого кандидата, Вас ніхто проконтролювати не зможе. Влада залякує, але не бійтеся, бо Ви – вільні люди у вільній державі. Віддайте свій голос за Україну!

У нас є представництво в усіх дільничних комісіях в окрузі. На цих виборах ми не дамо нікому вкрасти Ваших голосів. Ми захистили свої місця в дільничних і окружних комісіях, захистимо й результати виборів!

Витратьте всього півгодини, прийдіть і проголосуйте! Бо якщо Ви не прийдете на ці вибори, то Вашими голосами захочуть скористатися, ними зманіпулюють. Захистіть своє виборче право і своє майбутнє!

Є стара притча. Молодий учень прийшов до вчителя, щоб перевірити, як той спілкується з Богом. «Візьму в руку пташку й запитаю, жива вона чи мертва? – вирішив він. – Якщо вчитель скаже, що жива, то я її задавлю, і вона буде мертвою. А якщо скаже: «Мертва», то знову ж таки помилиться». І коли він підійшов до вчителя, той сказав йому: «Усе в твоїх руках». Так-от сьогодні все – у Ваших руках: буде ця пташка свободи України живою чи вона помре.

Захистіть себе й майбутнє своїх дітей! Голосуйте серцем і світлим розумом! Тільки так ми побудуємо європейську державу, у якій буде вільно і гарно жити нам і нашим нашадкам!

Тарас КУТОВИЙ,
єдиний опозиційний кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому округу №151
Переглядів: 446 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: