Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 19.04.2024, 19:27 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Січень » 15 » Повернення депутатських пільг - це цинізм влади
17:57
Повернення депутатських пільг - це цинізм влади
Фракція партії «УДАР» у Верховній Раді ініціюватиме внесення змін до Державного бюджету України з метою скасування витрат, пов'язаних з забезпеченням депутатських пільг. Про це заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко.

Парламент минулого скликання ухвалив рішення про скорочення окремих депутатських пільг (додаткові кошти на оздоровлення, санаторно-курортне лікування, витрати на створення належних житлових умов і т.д.). Однак, у Законі про Державний бюджет на 2013 рік депутатські пільги знову повертаються у повному обсязі.

«Депутати Верховної Ради не можуть існувати в іншому вимірі, відмінному від життя звичайних громадян, і давати їм іще якісь пільги та додаткові кошти – це елементарний цинізм, - вважає Віталій Кличко. - Викликають багато питань також явно завищені витрати на утримання Адміністрації президента, Кабінету міністрів, парламенту. Уряд бере  величезні кредити за кордоном, влазить в борги і сам же їх проїдає. Це неправильна і недержавницька політика», - підкреслив лідер «УДАРу».

Окрім змін до Держбюджету «УДАР» наполягає на ухваленні як першочергового законопроекту про скасування депутатських пільг, який фракція зареєструвала в перші дні роботи парламенту нового скликання. «Робити це треба зараз, а не перед наступними виборами знову  обіцяти людям», - наголосив Кличко.

За матеріалами сайту:klichko.org
Переглядів: 412 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: