Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 02:36 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 25 » Полтавський УДАР іде «на ВИбори»!
12:16
Полтавський УДАР іде «на ВИбори»!
 
Полтавські УДАРівці, провели Полтавську обласну партійну конференцію, на якій висунули кандидатом від Партії на дострокових виборах Президента України – Віталія Кличка.

Окрім делегатів, голів місцевих партійних організацій, партійного активу, у роботі конференції взяли участь народний депутат України Сергій Каплін та помічник-консультант народного депутата України Тараса Кутового - Валерій Нижник. Головував на зібранні Петро Ворона - голова Полтавської обласної ради, голова Полтавської обласної партійної організації УДАРу. На порядок денний винесли чотири основні питання. Зокрема, щодо участі обласної парторганізації в дострокових виборах Президента України 25 травня 2014 року, про висування кандидатури від Партії на посаду Глави держави.

Як наголосив народний депутат України Сергій Каплін, наразі, коли Україна переживає перехідний політичний момент та жорстку ескалацію іноземної держави, тільки легітимізація влади, і саме законно обраний сильний Президент, може вивести країну із кризи.

«Така кандидатура як Герой України Віталій Кличко - незаплямована, авторитетна, поміркована особистість, може впоратися з цим нелегким завданням, - сказав Сергій Каплін, - питання надто актуально саме сьогодні, коли ми маємо так би мовити часткове входження партії «УДАР» у владу. Адже лічені депутати у владних інституціях – це обмежені можливості застосування партійцям широкомасштабних заходів»…

Розповів однопартійцям нардеп Каплін також і про результати  свого власного моніторингу стану боєздатності української армії на Полтавщині. Особисто відвідавши всі військові комісаріати Полтавської області, Сергій Каплін був змушений констатувати: до виконання Указу в.о. Президента України «Про часткову мобілізацію» (№ 4466) Полтавщина не готова!

«На прикладі Полтавської області бачимо загальну картину України: фінансування, організаційні питання, технічні моменти в питаннях темпів мобілізації - все «на нулі!» Відтак я маю діяти оперативно: для сприяння вдалої часткової мобілізації та можливого переходу країни на воєнний час я вже завтра передаю усі проблемні питання у вигляді депутатського запиту в.о. міністра оборони України Ігорю Тенюху.
 
Багато думок звучало і при обговоренні наступного питання порядку денного: «Про висування  кандидатури на посаду Президента України від Полтавської обласної організації партії «УДАР». Одностайно делегати конференції вирішили, що цією кандидатурою буде Лідер Партії Віталій Кличко – людина, яка своїм життєвим прикладом демонструє єдине бажання- служити Україні. Свою силу й рішучість він підтверджував і на міжнародних спортивних аренах, і на полі політичної боротьби, і на Майдані. Визначаючи завдання парторганізації з цього приводу, голова Полтавської обласної партійної організації, голова Полтавської обласної ради Петро Ворона сказав: «Наше першочергове завдання - докласти всіх зусиль, аби кандидат від «УДАРу» Віталій Кличко був Президентом України! Тож ми маємо забезпечити вибори на технічному та організаційному рівнях, ми маємо оперативно доводити виборцям позицію нашого лідера, і всі ми на своїх робочих місцях повинні бути достойними нашого лідера. Зокрема, йдеться про тих ударівців, хто вже перебуває на владних посадах і тих, хто долучиться до виборчого процесу на рівні місцевих виборів»…

Оптимізацію партійних лав підтвердили оновленням складу Ради обласної парторганізації. Зокрема, новими її членами стали: голова Миргородської міської організації політичної партії «УДАР» - Віталій Сєров, помічник-консультант народного депутата України Сергія Капліна - Валерій Прядко та голова Полтавської міської парторганізації УДАРу - Роман Товстий.

Останній у відповідь на довіру однопартійців сказав: «Як голова міської парторганізації зроблю все можливе, аби забезпечити перемогу на виборах нашому лідеру - кандидату на посаду Президента Віталію Кличку. Як новообраний заступник губернатора Полтавської області, я щосили допомагатиму розвиватися промисловості та підприємництву, аби повернути можливо вже втрачену довіру громади до влади. Спрощена система ведення бізнесу, прозорість та співпраця з громадськістю - ось на чому базуватиму й надалі свою роботу»!

Саме кадрове питання викликало на зібранні особливо бурхливі емоції. Риску дискусії підвів заступник голови Полтавської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» - Костянтин Іщейкін: «Це добре, що сьогодні у цьому залі вирують пристрасті, - відзначив він, - але не можна допустити того, аби через розподіл «портфелів», внутрішньопартійну боротьбу ми могли б втратити довіру свого виборця! Ні - провокаціям, ні - диструктиву в наших лавах! Так - толерантності та домовленостям! Адже тільки об’єднавшись, ми можемо досягти результату, аби своїми справами бути гідними тих, хто поліг на Майдані! Наразі повної перемоги демократичних сил в Україні немає. А тому ще не час нам заспокоюватися - адже більшість питань, що й спонукали людей до Майдану, не вирішені і не вирішуються: йдеться і про зволікання з притягненням винних у загибелі людей до відповідальності, і про втрату дорогоцінного часу, коли сепаратисти піднімали голови і про відсутність рішучих дій у питаннях розбудови армії... Питань багато, але основна умова їх вирішення - це наша єдність. Єдність у стремлінні привести нашого кандидата до влади»!

Під час конференції також обрали делегатів на XI–ий з’їзд Партії, що відбудеться 28 березня 2014 року в Києві. 26 делегатів від Полтавської області мають висловити думку загалу обласної парторганізації. А перед закриттям Полтавської обласної конференції, ще декілька нових членів Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» отримали партквитки з рук голови Полтавської обласної партійної організації - Петра Ворони.

 

Прес-служба Полтавської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Переглядів: 464 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: