Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 28.03.2024, 22:11 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 29 » Полтавський Євромайдан триває!
10:34
Полтавський Євромайдан триває!
27 листопада, у день, що збігся з днем народження лідера «Батьківщини» бранки Юлії Тимошенко, в Полтаві відбувся молодіжний флеш-моб, який зібрав багатьох прихильників опозиційних сил.  

Сьогодні ж до учасників Майдану долучилися майже в повному складі активісти молодіжного крила Полтавської обласної парторганізації, об’єднавши усіх небайдужих до свого майбутнього молодих людей.

Декілька сотень полтавчан, не згодних із політикою української влади  долучився до майданівського флеш-мобу.  Його зміст був наступним: 17 молодих людей (відповідно кількості літер) вишикувалися перед облдержадміністрацією у живе гасло : «Україна - це Європа!». Тим самим демонструючи владі прагнення молоді жити цивілізовано за демократичними принципами і за європейськими цінностями. А далі молоді люди вигукували  разом: «Україна - це Європа!», «Янукович - підпиши!», «Банду геть!».

- Ми хочемо, щоб влада знала: голос молоді нині важливий. Ми не дамо урватися нашим сподіванням! Нам набридло споглядати,  як прозябають наші батьки, у яких злиднях доживають свій вік люди похилого віку! - поділився своїми думками учасник заходу,  УДАРівець Євген Присяжнюк.

Хлопець  наживо виконав  гімн України, йому підспівували всі. Молодіжний флеш-моб УДАРу чутно було далеко, адже вся акція проходила в супроводі потужної звукопідсилючої апаратури. Молодь взяла на себе весь організаційний та технічний супровід.

- Приємно було бачити,  скільки  молоді прийшли на полтавський Євромайдан, - поділився своїми враженнями голова Полтавської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» , депутат облради Петро Ворона.

Він привітав учасників акції, відзначивши солідарність полтавських мітингувальників зі столичними борцями за євроінтеграцію.

Після мітингу власним прикладом підтвердив свої слова, вирушивши до Києва на Євромайдан, де  постійно знаходяться активісти обласної партійної організації.

Переглядів: 333 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: