Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 03:35 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Грудень » 24 » Полтавська влада влаштувала дерибан за зачиненими дверима
15:42
Полтавська влада влаштувала дерибан за зачиненими дверима
Керівництво Полтави провело «таємне» засідання міської ради, не пустивши на нього народного депутата України Сергія Капліна. Сам представник «УДАРу», коментуючи дії місцевої влади, припустив, що це було зроблено за вказівкою мера Полтави Олександра Мамая.

«Це пряме порушення статті 17 Закону України «Про статус народного депутата України», відповідно до якої народний депутат чинного скликання користується правом безперешкодно відвідувати органи місцевого самоврядування. А також має право брати участь з правом дорадчого голосу у роботі місцевих рад», - зауважив Каплін.

За словами парламентарія, на «таємній» сесії розглядався бюджет міста, отже, місцеві чиновники не наважилися дерибанити кошти у присутності народних депутатів. «Відомо, що двісті тисяч гривень виділені на вітальні листівки мера з новорічними святами. Це при тому, що грошей на дитячу поліклініку – немає. Виділено вісім мільйонів гривень на «інші» послуги, пов’язані з економічною діяльністю. Це при тому, що три школи будуть реорганізовані в одну, оскільки грошей на утримання шкіл також немає», - прокоментував Сергій Каплін бюджетні ініціативи керівництва Полтави.

«Вимагаю пояснень від влади, куди пішли бюджетні гроші. Відповідно, готую звернення до прокуратури та вищого керівництва МВС щодо правомірності дій мера Полтави, адже засідання проводилось у відкритому режимі», - заявив народний депутат.

За матеріалами сайту klichro.org
Переглядів: 403 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: