Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 28.03.2024, 13:26 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 17 » Події в Україні та коментарі експертів
22:35
Події в Україні та коментарі експертів
1.    Незалежно від розвитку подій, «УДАР» боротиметься за європейське майбутнє України
Спікер Верховної Ради В.Рибак закрив позачергове засідання 13 листопада, заявивши, що всі три питання не готові до розгляду. Основними вимогами ЄС до України для підписання асоціації було прийняття в цілому закону про прокуратуру, змін до виборчого законодавства та про лікування Ю.Тимошенко за кордоном.
Місія Кокса-Кваснєвського заявила, що все ще сподівається на ухвалення необхідних законів до 19 листопада. Мандат місії подовжено фактично до Вільнюського саміту.
У спільному зверненні парламентських фракцій «Батьківщини», «Свободи» та «УДАРу», опозиція закликала вийти на акцію на підтримку підписання асоціації з ЄС.

 -  Україна все ще має шанс на підписання Угоди про асоціацію з ЄС. І це – не досягнення влади, це – визнання волі українського народу, його історичних прагнень.
 -  Ми повною мірою усвідомлюємо свою відповідальність перед суспільством та історією. Тому «УДАР» зробить усе, щоб євроінтеграційний пакет законопроектів був прийнятий на засіданні парламенту 19 листопада.
 -    Ми гарантуємо результативне голосування в другому читанні законопроектів про прокуратуру та про зміни до виборчого законодавства, а також формування компромісного варіанту законопроекту щодо лікування Тимошенко.
 -   Також «УДАР» закликає долучитися до громадянської акції 24 листопада, щоб чітко заявити свою позицію – Угода має бути підписана.
Додаткові тези:
 -    Разом з тим, у нас немає жодних ілюзій щодо поведінки Президента В.Януковича. Ми не збираємось грати в його шулерські ігри.
 -   Навіть якщо він підпише Угоду про асоціацію з ЄС, то точно не буде її виконувати.
 -    Корумпована вертикаль влади, очолювана Януковичем, ніколи не піде на запровадження європейських стандартів життя.
 -    Якщо ж влада зірве підписання Угоди – її підпише новий, демократично обраний Президент у 2015 році.
 -    У будь-якому випадку, Януковичу не вдасться перекласти відповідальність на опозицію.
 -   Ми ще раз підкреслюємо, що Янукович несе персональну відповідальність за провал європейської інтеграції, порушення прав людини, розквіт корупції, занепад економіки.

2.    «УДАР» пропонує план дій з усунення Януковича від влади.
Позиція «УДАРу» залишається незмінною: Янукович має нести персональну відповідальність за затягування підписання Угоди про асоціацію з ЄС та зраду національних інтересів на таємних переговорах з Путіним.

 -    Позиція «УДАРу» залишається незмінною: Янукович має нести персональну відповідальність за затягування підписання Угоди про асоціацію з ЄС та зраду національних інтересів на таємних переговорах з Путіним.
 -    УДАР вже зараз пропонує усім демократичним силам конкретний, покроковий план дій усунення Януковича від влади.
 -    Крок перший: об’єднати зусилля навколо єдиного кандидата – того, хто гарантовано перемагає Януковича в другому турі виборів – і, об’єднавши виборців усіх регіонів країни, має шанс перемогти Януковича вже у першому турі виборів.

 -    Крок другий: створити координаційний центр із протидії фальсифікаціям на виборах – відкритий міжпартійний майданчик для реагування та запобігання порушенням.

 -    Крок третій: запропонувати чітке бачення європейських перетворень для України – з тим, щоб зробити їх незворотними.
 -    У нас є воля, щоб нанести системного удару по корупції, очистити владу і примусити державу працювати на кожну людину.
 -    УДАР вже почав реалізацію такого плану, зареєструвавши більше 400 ініціатив у парламенті. Ми боремося за кожну з них.

 -    Кожен з цих кроків наближатиме Україну до європейських правил життя, а режим Януковича – до невідворотного кінця.
 -    Настав час діяти рішуче. Янукович – це помилка України. Ми її виправимо.

3.    Політики-корупціонери бояться Кличка.
Моніторинг ЗМІ показує, що опоненти активно поширюють маніпулятивну інформації щодо «можливості зняття В.Кличка з виборів», сплати ним податків за кордоном тощо.
Тому необхідно активно і максимально широко поширювати контрези.

 -    Політики, які зробили в Україні свою кар’єру у бізнесі та політиці на корупції, зрадах, ухилянні від сплати податків та ігноруванні законів, останнім часом розгорнули активну дискредитаційну кампанію проти лідера партії «УДАР» Віталія Кличка.
 -    Людям намагаються навіяти думку, що В.Кличка нібито можуть зняти з виборів, що він «не платить податків в Україні» тощо. Все це брехня.
 -    Основна причина цієї брехливої кампанії цього полягає у тому, що старі корупційні кадри з великим страхом дивляться на перспективу того, що В.Кличко може стати президентом України.
 -    Вони бояться того, що країну може очолити сильна людина, не замішана у корупційних зв’язках, яка заробила свої статки не шляхом «прихватизації» чи грабунку бюджету, а своєю працею, яка звикла чесно платити податки, яка поважає закон і суд.
 -    У такій країні усім корупціонерам і розкрадачам державних коштів воздасться по справедливості. Саме тому вони з усіх сил і намагаються абсолютно безпідставно очорнити Кличка вже зараз.
 -    Лише зламавши прогнилу корупційну систему, ми можемо сподіватися на реальні зміни та покращення свого життя. А зробити це може лише людина, яка не є частиною нинішньої системи. І ця людина – Віталій Кличко.

Переглядів: 470 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: