Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 08:14 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Травень » 28 » Перемога Демократії - в Україні новий Президент!
09:36
Перемога Демократії - в Україні новий Президент!

За попередніми результатами на позачергових виборах Президента України, за підтримки Партії «УДАР Віталія Кличка» беззаперечну перемогу в першому турі (проголосували «за» близько 56% виборців, які взяли участь у виборах) отримав відомий підприємець та політик, народний депутат України (3-го, 4-го, 5-го і 7-го скликань), заслужений економіст України, Лауреат Державної премії України у галузі науки і техніки - Петро Олексійович Порошенко! Щиро вітаємо Вас з перемогою на позачергових виборах Президента України!

Шановний Петро Олексійович!

Віримо: новий Президент – людина слова, професіонал і патріот – виведе країну із системної кризи, відновить економічний розвиток, спрямує Україну в Європейський Союз, гарантує кожній людині соціальний захист і зростання власного добробуту. Це – нелегкий шлях. Задекларовані Вами цілі потребують максимальної концентрації не тільки Ваших зусиль але й політичної допомоги Ваших однодумців, а також підтримки та участі всього українського суспільства...

Впевнені: як послідовний прихильник ідеалів громадянського суспільства та демократичного поступу, на посту Президента України Ви невідкладно докладите всіх зусиль щоб зупинити терор та війну, яка рухається Українським краєм... наполегливо працюватимите заради створення в Україні загальнонаціонального консенсусу, без якого неможлива розбудова успішної, передової, сильної держави. Віримо в Вас! Віримо в Україну!

Переконані: що властиві Вам принциповість та патріотизм завжди будуть надійним підґрунтям майбутнього успіху України. Як перша особа держави, Ви будете гідно представляти інтереси українців по всьому світу, здолаєте корупцію, зможете втілити мрію мільйонів українців про революційний скачок в економіці, створення в Україні постіндустріального та громадянського суспільства!

Політична партія «УДАР Віталія Кличка» так само як її Лідер - Віталій Кличко, який вперше в Українській історії своїм прикладом об'єднав людей навколо єдиної цілі, єдиного гетьмана - доклали максимум зусиль задля перемоги розуму та гідності в нашій Державі! Бажаємо Вам успіхів та швидких результатів вашої діяльності!

Полтавська обласна партійна організація

Переглядів: 391 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: