Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 08:02 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 5 » Останні новини
12:31
Останні новини

Влада визначилася з головним ворогом-опозиціонером у 151-му окрузі – це Тарас Кутовий

 

Виборчі перегони перейшли в найактивнішу фазу із застосуванням брудних політичних технологій. Провладні сили не гребують жодними засобами, аби залишитися біля годівниці та провести провладних кандидатів у парламент. Одним із шляхів до цього є оббріхування конкурентів.

Команди кандидатів-маріонеток уже побачили, що їхні плани спіткає крах, адже з кожним днем, з кожною наступною зустріччю із виборцями я відчуваю, як зростає підтримка мене з боку людей. Але це так само розуміють і ті, хто сьогодні з усієї сили намагається утриматися у владі. Їм немає чим мене скомпрометувати, тому «регіоналам» залишилися наклепи.

Кілька днів тому по 151-му виборчому округу почали роздавати підробний бюлетень, виданий, згідно з вихідними даними, ніби на замовлення кандидата від ВО «Батьківщина» Миколи Карнауха. «Родзинкою» цієї агітки є дві шпальти, присвячені оббріхуванню мене, а також партії «УДАР». Зокрема, у цих матеріалах мені приписують зв’язки з людьми, з якими я особисто навіть не знайомий, наприклад із співвласником «Росукренерго» Дмитром Фірташем. Інша брехня – близька дружба з мільярдером Олегом Бахматюком. Ілюстрацію до статті було взято з відкритих ресурсів, але замість посмішки ці «умільці» за допомогою графічного редактора спотворили моє обличчя.

У понеділок, 1 жовтня 2012 року, кілька людей у Пирятині, що приїхали на мік­роавтобусі «Iveco» роздавали фальшивий бюлетень. Завдяки оперативному реагуванню їх вдалося затримати, а тираж (близько 10 тисяч примірників) вилучити. Водій розповів, що друковану продукцію їм завантажили в Полтаві незнайомі люди, поблизу шкіл №17 та №37 в мікрорайоні Левада. Зараз міліція проводить слідчі дії, працює із затриманими, намагаючись з’ясувати походження фальшивок. Сам Микола Карнаух офіційно спростував свою причетність до появи тиражу газет із брехливими матеріалами, про що також повідомив мене телефоном.

Моя довірена особа Олександр Панченко написав заяву в міліцію і прокуратуру з вимогою встановити особи замовників, що розповсюджували неправдиву інформацію, та порушити кримінальну справу.

У ситуації що склалася, можна констатувати наступне:

1. Партія влади не зупиняється і не зупиниться перед будь-якими методами боротьби, в тому числі й кримінальними, для того, щоб закріпити свою позицію у парламенті та привести до перемоги на нашому окрузі чи то фактичних кандидатів від Партії регіонів, чи то псевдо-самовисуванців «гречкосіїв».

2. Окрім безпосередньої боротьби зі мною, як з лідируючим кандидатом на окрузі, за мету ставиться провокування конфлікту між двома опозиційними кандидатами, якраз у момент їхніх перемовин щодо зняття кандидата з меншим рейтингом на користь кандидата з більшим рейтингом. Не дивина, що все це також відбувається перед приїздом лідера партії «УДАР» на мій округ. Здійснення такої масштабної акції випуску і розповсюдження десяти тисяч фальшивого наклепницького бюлетеню саме проти мене однозначно свідчить про те, що саме моєї перемоги влада боїться найбільше.

Я прошу вас, шановні виборці, не довіряти сумнівним агіткам, які роздають чи роздаватимуть з-під поли засланці від влади. Вона відчуває свою слабкість, панікує і хапається за всі можливі варіанти, в тому числі, за нечесну гру без правил. Вони знають справжні результати соц­опитувань і розуміють, що програють.

Маю надію, що розслідування за цим фактом відбудеться швидко, а результати, якими б принизливими вони не виявилися для влади, будуть оприлюднені, а вин­ні покарані.

А нам з вами – робити свою справу: гуртувати однодумців, переконувати тих, хто зневірений, не звертаючи уваги на брудні потуги опонентів.

Бо наша справа справедлива, наші дії чесні, перемога буде за нами!

Тарас КУТОВИЙ,
кандидат у народні депутати України від партії «УДАР» по виборчому округу №151

За матеріалами сайту Тараса Кутового

Переглядів: 539 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: