Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 20.04.2024, 03:52 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Лютий » 27 » Обласні новини
10:57
Обласні новини
26 лютого голова Полтавської обласної ради Петро Ворона та перший заступник голови обласної ради Володимир Марченко зустрілися із керівниками департаментів та управлінь обласної державної адміністрації. Петро Ворона зауважив, що метою зібрання є необхідність розглянути проблеми, які є у роботі структурних підрозділів облдержадміністрації. Про це повідомили у прес-службі облради.

Голова обласної ради попросив керівників зорієнтувати очолювані ними колективи на чітку роботу по виконанню планових завдань, які стоять перед областю. Необхідно відновити довіру громадян до влади та забезпечити соціально-економічний розвиток Полтавщини.

Під час зустрічі кожен із керівників окреслив коло проблем, які належить вирішити першочергово у тих соціально-економічних умовах, що наразі склалися. Заявлено, що нині в регіоні є заборгованість по виплатах як захищених, так і незахищених статей. Окрім того зберігається кредиторська заборгованість по минулому року. Зберігається складна ситуація у промисловості. Має місце спад виробництва за минулий рік та за січень місяць. Знизилися обсяги виробництва у машинобудуванні, видобутку у нафтогазовому комплексі, харчовій промисловості. З «плюсом» ідуть гірничо-видобувний комплекс, автомобілебудування.

Найбільш оптимістичним був виступ директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергія Фролова. На даний час збережено 95 відсотків озимини. За його словами, якщо не буде різкого потепління, можна очікувати нормальний врожай. Зернова група забезпечена насінням.

На звершення розмови Петро Ворона звернувся до керівників, які опікуються проблемами молоді з проханням звернути увагу на дітей та молоді, які були учасниками революційних процесів з тим, щоб повернути їх до звичайного життя, навчання.

Володимир Марченко попросив керівників викласти письмово конкретні проблеми, які можна вирішити поки формується виконавча гілка влади.

У зустрічі взяв участь начальник Головного управління державного казначейства України у Полтавській області Олег Чепурний.

Підготував Ян ПРУГЛО, "Полтавщина"
Матеріал інтернет-видання "Полтавщина"
Переглядів: 456 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: