Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 29.03.2024, 16:13 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 1 » Новини з Верховної Ради
16:11
Новини з Верховної Ради


Фракції «УДАР», «Батьківщина» та «Свобода» у Верховній Раді вже зібрали 152 підписи для висловлення недовіри спікеру парламенту Володимиру Рибаку та відкликання його з посади. Про це повідомив заступник голови фракції «УДАР» в парламенті Віталій Ковальчук.

Депутат продемонстрував бланк з особистими підписами депутатів від опозиції. «Сьогодні ми протягом двох годин вже зібрали у Верховній Раді 152 підписи за відставку Рибака з посади голови ВР  у зв’язку  з його незадовільною роботою», - сказав «ударівець». Він додав, що опозиція передасть ці підписи разом з постановою про відкликання Володимира Рибака на реєстрацію до Апарату Верховної Ради. Віталій Ковальчук наголосив, що такої кількості підписів достатньо аби питання про відкликання спікера було невідкладно розглянуто на засіданні парламенту вже під час наступної сесії, яка розпочнеться 5 лютого.

Віталій Ковальчук наголосив, що фракції опозиції не збираються відступати від своєї вимоги щодо запровадження персонального голосування народних депутатів. Він додав,  поки не буде у Верховній Раді введено так звану сенсорну кнопку  і кожен з депутатів не голосуватиме особисто, Верховна Рада працювати не буде. «Сьогодні було ухвалене принципове рішення всіма опозиційними фракціями, що ми зробимо все аби домогтися персонального голосування у парламенті і запровадження системи для голосування «Рада-3», -  підкреслив заступник голови лідера фракції  «УДАР».

За матеріалами сайту klichko.org
Переглядів: 474 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: