Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 20.04.2024, 05:18 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 29 » Новини Чорнухинщини.
21:00
Новини Чорнухинщини.
   
У Чорнухах Полтавської області 26.01.2014  районний штаб національного спротиву отримав інформацію про виїзд проплачених районною організацією партії регіонів вночі 27.01.2014   жителів району на антимайдан у Київ на підтримку діючої влади. З 24.00 було організовано чергування і  дійсно, о третій годині ночі, під'їхав автобус і почалась посадка пасажирів. Місцеві активісти Євромайдану заблокували автобус "Неоплан" в якому знаходилося більше 40 осіб, яких збиралися відвезти у Київ на антимайдан.
 
З антимайданівцями була проведена виховна робота, адже як можна в той час, коли людей вбивають, калічать, заарештовують і викрадають, продавати свою совість діючій бандитській владі за 300 гривень.





Після години блокування, в присутності визваного з  автобусу  наряду міліції, даний транспортний засіб повернувся назад і під контролем активістів розвіз пасажирів по їхніх домівках у села Ковалі, Пізники, Вороньки, Красне. Чорнушани розійшлись самі.  

Спроби сфотографувати присутніх у автобусі, щоб повідомити про цей вчинок їх односельців і піддати цим громадській ганьбі, не вдались, адже більшість ''заробітчан'' ховали свої обличчя. Проте вдалось вилучити списки з іменами ''заробітчан'' і в районі люди вже дізнались їх імена. На жаль, технологія роздавання подачок доведеному до зубожіння населенню дієва, і даній владі вигідно тримати населення в  бідності і "темноті". В автобусі, до речі, не працювала система опалення, і це при 20-градусному морозі, були замерзлі вікна і розбите скло, що яскраво відображає відношення діючої влади до людей, яких вона скуповує. Горе-антимайданівці надовго запам'ятають текст на плакаті "Ганьба тим, хто підтримує вбивць". А їхні можливі послідовники після цього випадку 10 раз подумають, чи продавати свою совість за жменю монет.

Переглядів: 576 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: