Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 18.04.2024, 03:45 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Грудень » 12 » Народні депутати від "УДАРу" склали присягу
17:59
Народні депутати від "УДАРу" склали присягу



12 грудня новообрані народні депутати від партії "УДАР” склали присягу під час урочистого засідання з нагоди відкриття І сесії Верховної Ради України VII скликання.

Відповідаючи на запитання журналістів, з якими відчуттями лідер "УДАРу” Віталій Кличко підписував присягу, політик зазначив: "З відчуттям великої відповідальності перед людьми, які за нас проголосували, які дали нам можливість відстоювати їхні інтереси. Ми зробимо все, щоб реалізувати те, що ми обіцяли, коли йшли в парламент. Своїми діями ми покажемо, що здатні змінити політику, зробити її іншою”, - наголосив Кличко.

Кличко зазначив, що завдання представників його політичної сили в парламенті - відстоювати інтереси людей і ухвалювати ті закони, які відповідають інтересам більшості українців. "Парламент минулого скликання показував, що депутати, не читаючи законопроектів, за помахом руки ухвалювали закони та голосували картками тих депутатів, які жодного разу не були присутні на засіданні. Завдання кожного з нас в тому, щоб показати - ми здатні змінити політику, ми зможемо змінити роботу парламенту”, - наголосив лідер партії "УДАР”.

Віталій Кличко також відзначив, що парламентська робота для нього не нова.

«Я шість років працював у Київраді. Просто це інший рівень», - додав депутат.

Політик також зауважив, що "УДАР” не підтримає кандидатур спікера і прем’єр-міністра від Партії регіонів, які представлятимуть виключно інтереси влади.

За матеріалами сайту   http://klichko.org/

Переглядів: 417 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: