Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 20.04.2024, 03:39 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Січень » 23 » На помічника Сергія Капліна скоєно напад
16:20
На помічника Сергія Капліна скоєно напад
Невідомі особи напали на юриста Єгора Мкртчяна - помічника-консультанта народного депутата від «УДАРу» Сергія Капліна. Інцидент стався у середу у Полтаві о 08:15 поблизу загальноосвітньої школи № 27.

За інформацією Сергія Капліна, його помічник отримав важкі удари у голову та обличчя.  Зловмисник втік із місця події. «Особа міцної статури вискочила на мого помічника Єгора Мкртчяна зі словами: От тобі за все, що ти робиш. Після цього його жорстоко побили», - розказав депутат.

Через завдані травми Єгор Мкртчян знаходиться у лікарні.

За словами Капліна, напад на його помічника пов’язаний з його політичною діяльністю. Мкртчян виявив чимало порушень у господарсько-фінансовій діяльності «Карлівського машинобудівного заводу» після неодноразового звернення працівників заводу. «Ми виявили, що генеральний директор заводу, депутат Карлівської райради від Партії регіонів Олександр Камишин неодноразово зловживав службовим становищем, фальсифікував документи, використовував кошти заводу у період своєї виборчої кампанії та отримував незаконне відшкодування ПДВ з державного бюджету», - повідомив депутат Каплін.

Він також нагадав, що завтра має відбутися судове засідання по справі правоохоронних органів, які прикривають зловживання провладного депутата Олександра Камишина, у якому має взяти участь Мкртчян. Тому народний депутат не виключає, що сьогоднішній інцидент із нападом пов'язаний спрямований на те, щоб залякати його помічника-юриста та не дати можливості взяти участь у судовому засіданні.

Матеріали сайту klichko.org
Переглядів: 545 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: