Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 18.04.2024, 18:41 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 8 » Лідер виборчих перегонів – Тарас Кутовий
11:35
Лідер виборчих перегонів – Тарас Кутовий

Лідер виборчих перегонів – Тарас Кутовий

У нашому розпорядженні є результати соціологічного опитування, яке протягом 11 днів проводили на Полтавщині соціологи з авторитетної київської компанії «Юкрейніан соціолоджі сервіс». Вони вивчали передвиборчу ситуацію у виборчому окрузі №151, у який входять Гадяцький, Гребінківський, Лохвицький, Пирятинський, Чорнухинський райони і частина Лубенщини.

Дослідження показало, що на вибори 28 жовтня збираються прийти голосувати 78,6% виборців округу. Аналіз отриманих результатів, а також досвід попередніх виборів показує, що активність у день голосування зазвичай менша. Тож на дільниці прийдуть від 59 до 65 відсотків виборців.

– Результати соціологічного опитування в 151-му окрузі показують, що значну підтримку виборців мають чотири кандидати – представник партії «УДАР» Тарас Кутовий, самовисуванка Людмила Овчаренко, представник Партії регіонів Михайло Кривошей та представник ВО «Батьківщина» Микола Карнаух, – зазначає доктор соціологічних наук, завідувач відділу соціально-політичних процесів Інституту соціології Національної академії наук України, керівник «Юкрейніан соціолоджі сервіс» Олександр Вишняк. – Депутат від Української народної партії Сергій Жуковець має тільки трохи більше одного відсотка підтримки. Всі інші кандидати мають менше одного відсотка підтримки виборців. При цьому виявилося, що в окрузі є безперечний лідер виборчих перегонів. Це – голова наглядової ради «Спілки Спасіння Села» Тарас Кутовий (партія «УДАР Віталія Кличка»), який майже втричі випереджає самовисуванку Людмилу Овчаренко та в кілька разів Михайла Кривошея та Миколу Карнауха.

Найбільше Тараса Куто­вого підтримують соціально активні громадяни віком від 18 до 54 років, більшість із них має середню спеціальну та вищу освіту, вони – спеціалісти, службовці, робітники державних і приватних підприємств та організацій, підприємці, приватні торговці, фермери, працівники сільгосппідприємств, керівники підприємств та підрозділів, домогосподарки та безробітні. Що цікаво, найбільшою підтримкою – майже 100% – Тарас Кутовий залучився від майбутнього покоління – учнів профтехучилищ і студентів.

 

Якщо ви братимите участь у виборах до Верховної Ради України у жовтні 2012 року, то за кого з нижче перерахованих кандидатів ви проголосуєте?

№ п/п

Кандидат у народні депутати

% підтримки серед тих, хто братиме участь у голосуванні

1

Кутовий Тарас Вікторович, від партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка»

38,9%

2

Овчаренко Людмила Миколаївна, самовисування

13,2%

3

Карнаух Микола Васильович, від партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»

6,4%

4

Кривошей Михайло Михайлович, від Партії регіонів

5,1%

5

Жуковець Сергій Павлович, від Української народної партії

1,3%

6

Бульба Степан Степанович, самовисування

0,4%

7

Полупан Володимир Артемович, самовисування

0,1%

8-11

Дмитренко Григорій Миколайович, від Комуністичної партії України

0,0%

8-11

Крат Ірма Миколаївна, самовисування

0,0%

8-11

Свиридюк Роман Володимирович, самовисування

0,0%

8-11

Туник Іван Семенович, від партії «Громадянська солідарність»

0,0%

Не визначилися

34,6%

 

Час проведення опитування громадської думки – із 28 серпня по 7 вересня 2012 року.

Територія, яку охоплювало опитування – Гадяцький, Гребінківський, Лохвицький, Пирятинський, Чорнухинський, Лубенський (виборчі дільниці 530495 – 530503, 530507 – 530521) райони, м. Лохвиця Полтавської області.

Опитано осіб – 999.

Розмір та спосіб формування соціологічної вибірки опитаних – трьохступенева схема вибірки, пропорційна квотна вибірка, яка за районом проживання, типом поселення (місто-село), статтю та віком репрезентує виборців даного округу.

Метод опитування – репрезентативний за пропорційною квотною вибіркою.

Можлива статистична похибка: плюс/мінус 3%.

Організація, що проводила опитування – ТОВ «Юкрейніан соціолоджі сервіс» (м. Київ).

Переглядів: 561 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: