Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 19.04.2024, 20:36 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 8 » Кутовий: Завдання опозиції - максимально долучити політично активних людей
15:07
Кутовий: Завдання опозиції - максимально долучити політично активних людей

    Сьогодні одне з основних завдань опозиції - максимально долучити політично активних людей до протестного руху. Про це заявив народний депутат від фракції "УДАР” Тарас Кутовий в ефірі радіо Свобода.

    "Внутрішній спротив людей вже є на певному рівні. Залишається їх тільки організувати. Політично активні люди мають бути долучені, щоб заявляти про свою громадянську позицію. Щоби не виглядало так, що є якийсь осередок політичної активності за адресою вул. Грушевського, 5, а було зрозуміло, що це дійсно всенародний рух людей, які обурені своїм життям і тим, що чинна влада сьогодні робить в державі”, - підкреслив Тарас Кутовий.

    Депутат також відзначив, що влада своїми діями демонструє свою недолугість і нехтування як парламентом, так і інтересами громадян.

    "Чому був такий поспіх з приводу цього зібрання на Банковій? Тому що виділені гроші на так звану боротьбу з паводком, які дуже легко можна списувати, нічого не роблячи. А це мільярдні суми, яких сьогодні не вистачає, щоби забезпечити мінімальні базові потреби людей. У нас закривають лікарні, не виплачують пенсії. І водночас за дві години путчистського засідання з державного бюджету розподіляють мільярди гривень. На те і потрібна опозиція, щоби зупиняти такі кроки. Люди, які віддали за нас свої голоси, повинні відчувати, що в парламенті є люди, які говорять і думають, як вони”, - наголосив Кутовий.

    Політик відзначив, що на мітингах опозиції спостерігається позитивна динаміка, а кількість людей, які виходять на вулицю через незгоду з політикою влади, більшає.

    "Опозиція єднається. У Києві на мітингу всі лідери були разом. Настрій позитивний. Тепер рішення, які прийняло зібрання, потрібно втілювати в життя. Це і невизнання законів, які були проголосовані на так званому виїзному засіданні. Це і звернення до місцевих депутатів з проханням так само не підтримувати всі ці закони. Це і старі-нові вимоги щодо виборів у Києві та висловлення недовіри уряду Азарова. Ми повинні цього домогтися”, - підкреслив Кутовий.

Матеріали сайту klichko.org
Переглядів: 456 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: