Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Вівторок, 23.04.2024, 13:24 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 14 » Кутовий: Затягуванням Угоди про асоціацію з ЄС, влада прикриває дірку в бюджеті
14:29
Кутовий: Затягуванням Угоди про асоціацію з ЄС, влада прикриває дірку в бюджеті


Європі потрібне реальне вирішення питання Тимошенко, а не декларативні заяви чи технічні рішення української влади. Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від "УДАРу” Тарас Кутовий.
 
Депутат переконаний, що у разі зриву підписання Угоди, вся відповідальність ляже на чинного Президента. Водночас, шанс долучитися до європейського товариства Україна використає вже з новим главою держави, який сповідуватиме демократичні цінності.
 
"Дуже важливо зрозуміти, що Європі потрібна не якась законодавча ініціатива, яка б була проголосована, їм потрібне реальне вирішення питання. Бо Європа живе ідеями. І тут неприйнятна ситуація, коли щось буде формально проголосовано, а тоді в наручниках Юлію Володимирівну відвезуть за кордон, по протоколу її там відлікують три тижні, і в цих самих наручниках привезуть назад і знову посадять в тюрму”, - зазначив Тарас Кутовий.
 
 
На думку "ударівця”, затягуванням Угоди про асоціацію, влада відволікає увагу українців від іншого нагального питання - ухвалення бюджету на наступний рік. Президент і його команда з усіх сил намагаються приховати той факт, що у держскарбниці немає грошей.
 
"Від Росії Янукович грошей не дочекається, навіть якщо йому там і пообіцяють щось. І єдиний, хто виконує свої обов'язки, - це Європа. І Президент це прекрасно розуміє. Росія вже надавала йому багато обіцянок і майже нічого не виконала. А всі погрози з боку північного сусіда — не більше ніж спроби залякати нас. До слова, люди, які шукають кращого життя, переважно роблять це в Європі, а не в Росії. Коли треба лікувати дитину, чомусь їдуть до Німеччини, а не в Орел чи Воронеж”, - відзначив Кутовий.

14 Листопада 2013, 11:30


Переглядів: 429 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: