Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 20.04.2024, 07:15 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 16 » Кутовий: Застосувавши силу під Межигір'ям влада показала, що вона боїться
16:48
Кутовий: Застосувавши силу під Межигір'ям влада показала, що вона боїться
Події біля президентської резиденції в Межигір'ї показали, що влада беззахисна, вона боїться власного народу і у неї нема чіткої позиції. Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат фракції «УДАР» Тарас Кутовий.

"Юнаки і дівчата вийшли з протестом не в рамках якихось акцій, а в рамках своїх переконань. Було б нормально з боку Президента, якби він вийшов до цих студентів і запитав у них особисто, чим вони невдоволені. Але він закривається від людей тонованим склом броньованих автомобілів. Ми останнім часом чули дискусії, багато чи мало побувало людей на акції "Вставай, Україно!”? Але якщо 20 чоловік підійшло до місця проживання Януковича, і в державі он який переполох, то уявіть, що було б, коли б наші акції відбувалися у Межигір'ї,” - зазначив Тарас Кутовий.

Говорячи про питання депутатської недоторканності народний депутат відзначив, що разом з ним варто розглядати і питання скасування недоторканності президента.

"Ми не тільки готові позбутися депутатської недоторканості, ми готові іти на нові вибори. Але перед тим ми хочемо, щоб всі показали своє істинне обличчя, яке насправді в кого ставлення до роботи Президента. Я проводив зустрічі на окрузі, спілкувався з людьми, то вони всі буквально кричать: "Змініть цього Президента, скільки можна знущатися над нами?”, - наголосив Кутовий.

Матеріали сайту http://www.kutoviy.com

Переглядів: 411 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: