Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Субота, 20.04.2024, 02:57 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Липень » 8 » Кутовий: Замість євроінтеграційних законів провладні депутати голосували за векселі і відбирали мандати
11:43
Кутовий: Замість євроінтеграційних законів провладні депутати голосували за векселі і відбирали мандати

Сьогодні владі потрібні не закони, що є умовою євроінтеграції, а механізми, які допоможуть накопичувати гроші і частково латати бюджет. Однак на практиці все це руйнуватиме державу вже у найближчому майбутньому. Про це, підбиваючи підсумки роботи другої сесії Верховної Ради VII скликання, сказав народний депутат Тарас Кутовий в ефірі 5 каналу.
"Нам обіцяли, що доведеться працювати допізна, доки не затвердимо всю низку євроінтеграційних законів. І коли ми погодилися на продовження пленарних засідань ми дізнаємося, що цих законів, виявляється, немає. А ті документи, що є,потребують детального доопрацювання", - сказав Кутовий. За його словами, парламент спромігся розглянути лише два євроінтеграційні закони, оскільки провладних депутатів більше цікавили векселі.
Коментуючи прийнятий Верховною Радою закон про векселі, депутат відзначив, що це велика афера, яка допоможе зацікавленим людям акумулювати в своїх руках колосальні суми коштів, роблячи це фактично на порожньому місці.
"Логіка цього закону проста: замість того, щоб заплатити живі гроші, які в державі насправді є, краще їх взяти собі, а натомість видати комусь векселі. Потім ці векселі купити назад з великим дисконтом — 20-30% і тут же поміняти на справжні гроші. Тобто, за один день заробляти колосальні суми", - підкреслив "ударівець".

Переглядів: 402 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: