Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 19.04.2024, 10:08 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 26 » Кутовий: Протидіяти провокаціям на Майдані ми можемо тільки своєю толерантністю
15:01
Кутовий: Протидіяти провокаціям на Майдані ми можемо тільки своєю толерантністю
Влаштовуючи провокації стосовно учасників мирних протестів, влада випробовує їх, шукає шляхи для впливу на людей та робить висновки і прогнози щодо їх можливої поведінки. Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат України Тарас Кутовий.

На його думку, єдина відповідь з боку громади лежить в площині толерантності один до одного і до тих, з ким пікетуючих намагаються зіштовхнути. Зрештою, від поведінки демонстрантів напряму залежить те, які рішення прийматиме далі глава держави. «Дуже складно керувати процесами, у яких присутня велика кількість людей. Але процес значно полегшиться, якщо ми всі будемо  максимально толерантними. Це потрібно тому, що Президент, міністр внутрішніх справ і інші посадовці аналізують нинішню ситуацію, розхитуючи її як маятник. Вони вивчають ситуацію, і це, в тому числі в кінцевому результаті, буде приводити до тих рішень  які буде ухвалювати Президент», - підкреслив «ударівець». Крім того, додав він, в натовпі мітингувальників, досить складно контролювати провокаторів.

Коментуючи звернення Президента щодо євроінтеграції, народний депутат зазначив, що Янукович спалює за собою мости для відступу у разі зриву підписання Угоди про асоціацію. «Я думаю, що Президент буде грати до останнього дня, хоча шанси звичайно зменшуються і зменшуються.  Але він в будь-якому випадку не захоче бути цапом-відбувайлом, тому може представити найкращим варіантом для країни, щоб головний винуватець, прем’єр Микола Азаров покинув  свій пост», - додав народний депутат. Водночас, Кутовий підкреслив, що для врегулювання ситуації, кращим варіантом було б підписання Президентом рішення про помилування Тимошенко. Народний депутат наголосив, що всі спроби Януковича перекласти на когось вину за зрив підписання Угоди, ніщо інше як маніпуляції, але відповідальність за це цілком і повністю лежить на ньому, як на главі держави.

Матеріали сайту klichko.org
Переглядів: 492 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: