Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 18:22 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 21 » Кутовий: Опозиція пішла на значні поступки заради євроінтеграції, те саме мають зробити і «регіонали»
15:11
Кутовий: Опозиція пішла на значні поступки заради євроінтеграції, те саме мають зробити і «регіонали»
Ухвалення євроінтеграційних законів в четвер, 21 листопада, може бути ускладнене численними поправками до них від депутатів фракції Партії регіонів. Про це в ефірі каналу ТВІ заявив народний депутат від «УДАРу» Тарас Кутовий.


 
Кутовий зауважив, що у вівторок парламент так і не розглянув законопроекти щодо прокуратури, виборів народних депутатів та забезпечення лікування за кордоном засуджених. «Після повторної погоджувальної ради ми почули від спікера про те, що в четвер вони будуть стояти на початку порядку денного», - сказав народний депутат. За словами депутата, щоб уникнути маніпуляцій та закидів від «регіонала» Єфремова, що опозиція "запрудила” проекти документів своїми поправками, було ухвалене рішення про зняття цих поправок.
«Їх там було більше двохсот, але ще більше їх надійшло від "регіоналів”. Тож якщо дійсно хочете голосувати — знімайте свої поправки теж. Якщо нас так запекло запевняють представники Партії регіонів, що буде європейська інтеграція — то зробіть це, і спершу зніміть свої поправки”, - підкреслив Кутовий.
 
Коментуючи тиск з боку Росії, який посилився разом з активізацією європейських прагнень в Україні, депутат висловив думку, що таке ставлення з боку північного сусіда було завжди, але сьогодні ним влада може спробувати прикрити власні недоліки і промахи, наприклад, у питаннях прийняття бюджету на наступний рік.
 
"Тиск з боку Росії завжди був і нікуди він не подінеться, але питання в тому, де політична воля керівництва держави? Це питання лежить в площині особистої відповідальності Віктора Януковича, який можливо навіть, я не виключаю і такий сценарій, в один із останніх днів, показово вийде під штандартами України і по всім каналам скаже — от бачите, не впоралась недолуга Верховна Рада, а я зараз підписую папірець і даю світлу дорогу Україні до Європи», - сказав Тарас Кутовий.

Матеріали сайту Тараса Кутового.

Переглядів: 329 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: