Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 01:57 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 6 » Кутовий: На вихідних всі свідомі українці мають бути у Києві
21:22
Кутовий: На вихідних всі свідомі українці мають бути у Києві


Народний депутат від «УДАРу» Тарас Кутовий закликав всіх громадян України зустріти Януковича велелюдним мітингом, коли той повернеться з закордонного відрядження у суботу, і продовжити тими самими силами масовий пікет у неділю. Про це він заявив в ефірі 5-го каналу.
 
За словами Кутового, єдине, що народ може протиставити злочинній владі - це кількість, єдність і стійкість усіх громадян. "Я думаю, від цієї влади можна чекати чого завгодно. Ми повинні бути тут і нас має бути якомога більше. Це і є наш імунітет – люди України, які знаходяться тут на Майдані, можуть утримати його. Іншого імунітету від цієї влади немає,” - наголосив "ударівець”.
 
Кутовий повідомив, що народні депутати та юристи активно працюють над звільненням політичних в'язнів, яких незаконно кинули за ґрати після сутичок з "беркутівцями” 1 грудня, коли було затримано кількадесят демонстрантів.
 
"На жаль, сьогодні ці питання знаходиться не в правовій площині. Всі ці протоколи, рішення суду штампуються як під копірку. Ми не бачимо в напрямку вирішення цього ніяких рухів, окрім якихось начебто службових розслідувань всередині Міністерства внутрішніх справ. Але в цій ситуації недостатньо внутрішнього розслідування. Мають бути кримінальні справи проти конкретних посадовців, які порушували закон, проти конкретних "беркутівців”, які жорстоко били беззахисних людей, і безпосередньо проти міністра МВС,” - сказав Тарас Кутовий.

06 Грудня 2013, 14:36


Переглядів: 469 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: