Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 26.04.2024, 00:32 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 25 » Кутовий: Майдан не дасть зачинити перед українцями двері до Європи
16:03
Кутовий: Майдан не дасть зачинити перед українцями двері до Європи
Народний депутат від "УДАРу" Тарас Кутовий не виключає, що Президент Янукович, щоб перекласти з себе відповідальність за зрив євроінтеграційного курсу відправить прем'єра Азарова у відставку. Про це Кутовий заявив в ефірі каналу ТВІ.
"Після заяви Азарова у Верховній Раді стало зрозуміло, що він сам ніяких заяв без Януковича робити не буде. Тож, не повинно бути жодних ілюзій – в його особі знайдений "цап відбувайло", яким і стане Микола Азаров. Відповідні вказівки дані комуністам, як правильно прокоментувати його заяви, і я думаю, дійсно ця відставка відбудеться", - сказав "ударівець". Кутовий додав, що робилося все це з метою, щоб у критичній ситуації його, що називають, "злити".

Політик підкреслив, що події на майдані у Києві та в інших українських містах є логічною реакцією людей у ситуації, коли Президент через свої амбіції нехтує прагненнями багатомільйонного народу. Більше того, давши "задній хід" Янукович остаточно зганьбився перед світовою спільною, оскільки під час закордонних візитів неодноразово обіцяв, що вимоги Європи, і в тому числі, стосовно політичних в’язнів, будуть вирішені до кінця жовтня.
Кутовий переконаний, що двері до Європи перед нами не зачинені, на чому наголосив і Єврокомісар Штефан Фюле. Отже, додав він, українці мають шанс власними силами зробити те, що пообіцяв, але на що не спромігся Янукович.
"Я був на майдані разом з колегами і, справді, ніхто ж цей майдан не збирав. Більшість молоді просто хоче відчувати себе людьми, на плечах яких стоїть ця країна. І я переконаний вони цей результат отримають", - додав Тарас Кутовий.
Переглядів: 463 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: