Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 07:01 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 25 » Куніцин: Через беззубість влади я прийняв рішення подати у відставку з посади представника президента в Криму
12:18
Куніцин: Через беззубість влади я прийняв рішення подати у відставку з посади представника президента в Криму
Викрадення полковника Мамчура та інших офіцерів у Криму є ганьбою для України. Про це в ефірі «Шустер LIVE» заявив народний депутат від «УДАРу», постійний представник в.о. президента в Криму Сергій Куніцин.

«Наші командири фактично знаходяться в полоні. Над ними знущаються і чинять свавілля. Для нас, як для влади, беззуба реакція на такі події – ганьба. Тільки сьогодні підписаний указ про вивід військ з Криму. Завтра там уже нікого буде виводити! Кожного дня наших військових захоплюють в полон, а ми проводимо якісь наради, засідання. Це просто сором, що ми так поводимося і дозволяємо знущатися над нашими людьми», - наголосив Куніцин.

Куніцин підкреслив, що після відвідування Криму він звернувся до в.о. президента Турчинова, міністра внутрішніх справ і в.о. міністра оборони Тенюха з проханням утримати Крим. «Ще до проведення так званого референдуму я запропонував прийняти в першому читанні закон про мови, надати економічні повноваження згідно конституції 1992 року, підготувати указ про створення особливої економічної зони», - зауважив нардеп.

« Я говорив, що давайте вирішувати питання з виводом військ. Але через цю беззубість я прийняв рішення подати у відставку. Мені соромно за усе це. Я готовий працювати і далі як депутат, афганець, але я не можу дивитися на цю ганьбу. Це уже просто крик душі. Так просто не можна», - заявив Куніцин.
Переглядів: 377 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: