Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 22:22 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 22 » Кличко вимагає від Азарова представити Програму діяльності уряду
13:39
Кличко вимагає від Азарова представити Програму діяльності уряду

Уряд під керівництвом Миколи Азарова не виконує своїх обов’язків. Про це заявив лідер фракції "УДАР” Віталій Кличко, виступаючи у Верховній Ради під час години запитань до уряду.

"Відповідно до Конституції України, кабінет міністрів є підзвітним і підконтрольним парламенту. Регламент Верховної Ради передбачає конкретні строки і процедури для цього. Уряд під вашим керівництвом – що у попередній, що у нинішній версії, – не виконує своїх обов’язків”, - звернувся Віталій Кличко до Азарова.
 


Він зауважив, що стаття 227 Регламенту передбачає, що протягом місяця після формування нового уряду він зобов’язаний представити парламенту свою Програму діяльності. "Місяць давно минув, а програми немає. Коли вона з’явиться? Коли припиниться неповага до закону і парламенту?” – підкреслив Кличко, зазначивши, що схожа ситуація – зі звітом уряду про його діяльність.

"На першій погоджувальній раді в цьому році перший віце-прем’єр Арбузов запевняв, що для підготовки звіту треба два-три тижні. Вже березень закінчується, а звіту немає. Коли він буде наданий?” – підкреслив лідер "УДАРу”.

Матеріали сайту klichko.org
Переглядів: 324 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: