Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 17:29 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 14 » Кличко вимагає негайно покарати винних у вбивстві людей і провокаціях у Донецьку
14:10
Кличко вимагає негайно покарати винних у вбивстві людей і провокаціях у Донецьку

Лідер "УДАРу" Віталій Кличко вимагає від правоохоронних органів негайно покарати осіб, які причетні до злочинів у Донецьку, що сталися напередодні ввечері.

Кличко підкреслив, те, що сталося вчора пізно ввечері у Донецьку - не просто безлад і провокації, а злочин, за який усі винні однозначно мають понести покарання.

"Правоохоронні органи повинні негайно розслідувати загибель і побиття людей на мітингу у Донецьку. Оскільки є багато відеокадрів з місця подій, встановити особи винних можна в короткі терміни", - наголосив він.

Лідер "УДАРу" додав, що в мережі вже з'явилися фото автобусів з російськими номерами і дані про деяких провокаторів, тому необхідно терміново перевірити цю інформацію.

Крім того, додав політик, Україна нарешті повинна закрити кордони для запобігання потрапляння на нашу територію провокаторів. "Скільки ми вже будемо говорити про закриття кордону, контроль на ньому? У нас на кордоні що - саботаж відбувається? Чому пропускають гастролерів-бандитів, які дестабілізують ситуацію і вбивають українських громадян?", - підкреслив Віталій Кличко.

Він переконаний, що потрібно невідкладно з'ясувати хто сьогодні допомагає сепаратистам і хто в Україні режисує провокації.

"Я також звертаюся до депутатів з Партії регіонів. Деякі з вас потурають провокаторам і підігрівають сепаратистські настрої. На які поруки ви збираєтесь брати того ж Клінчаєва? Щоб і далі колотився Луганськ? Так ви тоді стаєте співучасниками злочину. Треба усвідомити, що "безбашенні" бандити з ножами підуть і проти вас", - додав лідер "УДАРу".

За словами Кличка, в неділю у Харкові, де вже анонсують мітинг-"референдум", ми знову можемо побачити тих самих російських гастролерів, які влаштовуватимуть провокації. Він підкреслив, що оперативні служби МВС і СБУ повинні зараз займатися виявленням і затриманням організаторів безладів. "Міністр МВС сьогодні має бути в Донецьку, а потім у Харкові. Треба захистити людей від цього терору і поножовщини", - зазначив Віталій Кличко.
Переглядів: 397 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: