Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 29.03.2024, 01:54 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Серпень » 28 » Кличко: УДАР запустив процес перевиборів до Верховної Ради і братиме в них участь з відкритими списками
23:57
Кличко: УДАР запустив процес перевиборів до Верховної Ради і братиме в них участь з відкритими списками

«УДАР» запустив процес перевиборів до Верховної Ради і братиме в них участь з відкритими списками, як і у 2012-му році. Про це в ефірі телеканалу TBi заявив лідер партії «УДАР», Київський міський голова Віталій Кличко.

«УДАР» був тією партією, яка запустила процес дострокових виборів до парламенту, адже ми впевнені у тому, що у Верховній Раді повинна відбутися люстрація та зміна облич. Ті політики, які вже довгий час сидять у парламенті і відстоюють не інтереси людей, а окремих фінансових груп та фінансують терористів, мають піти», - наголосив Кличко.

Лідер «УДАРу» нагадав, що згідно з соціологічними опитуваннями 80% українців вимагають дострокових виборів парламенту. «Ми маємо нового Президента, ми маємо нову міську раду у Києві, ми маємо нового мера столиці. І ми повинні отримати новий парламент. Наступним кроком мають стати дострокові вибори до місцевих рад", - зазначив мер Києва.

Кличко пообіцяв, що вже найближчим часом політична партія «УДАР» оголосить, у якому форматі братиме участь у дострокових парламентських виборах. «Однак, очевидно, що суспільство чекає на об’єднання. Має закінчитися ситуація, коли політичні сили б’ються між собою та поливають одна одну брудом.  Політики мають об’єднуватися заради України», - відзначив лідер «УДАРу».

Віталій Кличко також запевнив, що «УДАР» відкриє списки кандидатів у народні депутати, як вже робив це раніше. «УДАР» був єдиною партією, яка оприлюднив списки у 2012-му році, відкривши всі прізвища. Ми вимагаємо, щоб політика була прозорою. Ми вже проходили закриті списки багато разів, коли водії, масажисти та інші потрапляли до списків не за принципами відданості народу України, а за принципом лояльності до свого шефа. Цього ніколи не було і не буде в «УДАРі», тому ми і називаємося Демократичним Альянсом», - наголосив Віталій Кличко.

Переглядів: 424 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: