Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Середа, 24.04.2024, 12:08 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 22 » Кличко: У нас вистачить сил довести владі нашу вимогу жити в сучасній європейській країні.
21:31
Кличко: У нас вистачить сил довести владі нашу вимогу жити в сучасній європейській країні.

У мене вистачить сил і волі, щоби довести чинній владі, що ми, українці, гідні жити у сучасній європейській країні. У нас є план реформ, але втілити ми їх зможемо тільки змінивши владу. І шлях до цього один - дострокові президентські і парламентські вибори. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко, виступаючи зі сцени Майдану на Народному Віче.

"Я хочу подякував всім, хто не хоче сидіти вдома і чекати, хто прийшов на Майдан, хто бореться і висловлює свою позицію. Так, це нелегко, багато хто втомився. Але ми не можемо розходитися, ми повинні стояти, повинні боротися і ми переможемо", - наголосив Віталій Кличко.

Він запропонував мітингувальникам влаштувати ротацію: коли ви йдете додому відпочити, на ваше місце приходить ваш друг, родич чи знайомий - людина, яку ви знаєте і якій довіряєте. Кличко також закликав всіх активістів розповідати людям правду про Майдан і переконувати їх приєднатися.

Політик відзначив, що силовий розгін Майдану викликав масове обурення серед українців. "Не менше обурення викликав і звіт генпрокурора, коли він з трибуни Верховної Ради казав: не міліція била людей, це люди били міліцію. Він каже: у кожного своя правда. Ні! Правда може бути тільки одна. Мільйони людей вийшли на вулиці, вимагаючи змін. У нас є чіткий план реформ, але втілити їх в життя ми зможемо тільки змінивши владу. Тому ми вимагаємо дострокових президентських і парламентських виборів", - підкреслив Кличко.

Він також відзначив, що святкуватиме Новий рік на Майдані і запросив усіх українців приєднатися.
Переглядів: 463 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: