Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 18.04.2024, 09:03 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 21 » Кличко: Такі переговори не мають сенсу. Керівництвом парламенту і депутатами "регіоналами" диригують ззовні
13:30
Кличко: Такі переговори не мають сенсу. Керівництвом парламенту і депутатами "регіоналами" диригують ззовні
На переговорах у Верховній Раді відбувається дивна розмова. Ми начебто знаходимо варіанти контролю за особистим голосуванням, а на наступній зустрічі Партію регіонів це вже раптом не влаштовує, - заявив журналістам у Верховній Раді Віталій Кличко після вечірніх переговорів з керівництвом парламенту та депутатських фракцій.

"Тому така розмова не має сенсу. Ми розуміємо, що нашими співрозмовниками диригують ззовні. І цей диригент - Президент Янукович. - Підкреслив лідер "УДАРу". - З одного боку, зрозуміла його роль в тому, що парламент досі не працює. З іншого - де публічна позиція гаранта Конституції щодо необхідності особистого голосування? Власне,  отримання Конституції. Чому він не пояснить свою позицію суспільству?",- зазначив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що незалежний парламент українській владі не потрібен. І їй краще, коли Верховна Рада паралізована, аніж депутати від Партії Регіонів ходитимуть на роботу і голосуватимуть особисто. "Але ж не цього чекають громадяни . І ті, які голосували за Партію регіонів – теж. Ми залишаємось на своїй позиції - депутати повинні голосувати виключно персонально", - сказав Кличко.

"УДАР" продовжить блокувати президію поки парламент не почне працювати законно.

Матеріали сайту klihko.org
Переглядів: 454 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: