Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  Четвер, 25.04.2024, 16:10 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 10 » Кличко: Сьогоднішня влада і реформи - несумісні речі
12:03
Кличко: Сьогоднішня влада і реформи - несумісні речі
Влада Януковича не здатна втілити реформи, які необхідні Україні. Про це заявив лідер "УДАРу” Віталій Кличко в ефірі 5 каналу.

"Сьогоднішня влада  і реформи - це несумісні речі. Вона може робити "реформи” тільки для купки людей, які покращують свій фінансовий стан, а не для країни. Реформи можна провести тільки після зміни влади”, - сказав Віталій Кличко.

Він відзначив, що в лавах партії "УДАР” і опозиції в цілому є багато людей, які зможуть сформувати  команду, яка працюватиме задля змін у країні. За його словами, ці люди відповідають ключовим критеріям: це, зокрема, бажання жити в сучасній європейській країні, бажання працювати, мають відповідні моральні якості і є фахівцями своєї справи.

Віталій Кличко також зауважив, що на сьогодні завдання опозиції – зміна влади в країні у конституційний спосіб.

"Майдан - це історія України. Коли всі разом, незалежно від регіону, українці виходять і кажуть: ми вимагаємо жити за іншими правилами, ми хочемо жити в іншій країні. Те, що ми вийшли і відверто сказали про це - вже є досягнення. І це були не тисячі людей, а сотні тисяч, мільйони українців. Разом ми зможемо дотиснути владу і змінити її у конституційний спосіб, без агресії, щоби реформи в країну врешті-решт відбулися”, - зазначив Кличко.
Переглядів: 343 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: