Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 29.03.2024, 04:46 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 4 » Кличко: Склад регламентного комітету повинен бути паритетним
18:08
Кличко: Склад регламентного комітету повинен бути паритетним
Своїм висновком, який став приводом звернення до ВАСУ щодо позбавлення депутата Власенка мандату, регламентний комітет порушив три закони: закон про регламент, про комітети та закон про статус народного депутата, - заявив лідер "УДАРу" на засіданні керівників депутатських фракцій за участі членів регламентного комітету та керівництва парламенту.

"Щоб вийти із цієї складної ситуації і провести чесне і неупереджене засідання регламентного комітету, я пропоную зробити паритетний склад комітету-де буде половина депутатів від регіоналів та комуністів, половина - від опозиції, і провести його публічне засідання та обговорення питання щодо Сергія Власенка", - зазначив Кличко.

Інакше представникам опозиційних фракцій, на думку Віталія Кличка, немає сенсу брати участь в засіданнях регламентного комітету, де голова та більшість членів комітету-представники Партії регіонів та комуністи.

В "УДАРі" рішення щодо Власенка вважають небезпечним прецедентом і спробою знищення парламентаризму в Україні. І вимагають від голови Верховної Ради відкликати позов з ВАСУ щодо позбавлення Сергія Власенка депутатських повноважень.

Матеріали сайту www.klichko.org
Переглядів: 426 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: