Ел. адреса: bibik2009@ukr.net  П`ятниця, 29.03.2024, 02:03 
Чорнухинська районна організація партії "УДАР" Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 6 » Кличко: Нам не треба вибачень від влади. Потрібно, щоби всі винні у побитті мирних активістів були покарані
09:49
Кличко: Нам не треба вибачень від влади. Потрібно, щоби всі винні у побитті мирних активістів були покарані

Нам не треба вибачень від влади. Потрібно, щоби всі винні у побитті мирних активістів були покарані. Про це заявив лідер "УДАРу” Віталій Кличко під час виступу на мітингу на Майдані Незалежності.

"Жодного кроку влада не зробила для того, щоби вирішити політичну кризу, в якій знаходиться країна. Винних у звірячому побитті студентів досі не покарано. І влада так поводиться, що, схоже, ніхто покараний не буде. Вибачте, кажуть вони. Нам не треба вибаченнь. Ми хочемо, щоби уряд пішов у відставку. І щоби всі винні у побитті студентів були покарані, і щоб відбулося повне перезавантаження влади”, - наголосив Віталій Кличко.

Він відзначив, що громадян України, незгодних з режимом Януковича кожного дня більшає. Вони долучаються до мітингувальників на Майдані Незалежності і виходять на мирні протести у своїх містах і містечках.

"Багато українців влаштували такі самі майдани, не такі великі, як у нас в Києві, але дуже важливі. У багатьох світових столицях перед представництвами України теж проходять акції на підтримку українців, їх прагнення жити в сучасній європейській країні. Ми вчора зустрічалися з міністром закордонних справ Канади. З Канади багато українців передають вітання і кажуть, що вони з нами, -  сказав Кличко.

Лідер "УДАРу” наголосив, що влада намагається залякати мирних протестувальників, засуджуючи їх і стягуючи внутрішні війська до Києва. "Не вийде! Сьогодні люди блокують частини внутрішніх військ, блокують суди, прокуратуру. Об’єднавшись, ми зможемо дотиснути Януковича і уряд до того, що вони всі підуть у відставку. І 100% новий Президент підпише Угоду про асоціацію і зробить Україну по-справжньому європейською державою”, - підкреслив Кличко.
Переглядів: 370 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: